大家點睇飛馬送貨送部又凹又花嘅機比個客?

275 回覆
39 Like 9 Dislike
大內高手打壓,阻止良心店舖拓展LOL 戰線
咁我平時返工訓教
呢幾日遊行我都有抗爭唔返工訓教
算撚數啦你 愈兜愈柒呀 全台都知你條柒頭皮正宗鳩up狗呀 躝啦
辛苦晒你
原來係咁,不過感覺好似硬件台見悠二出現解答問題多,佢自從新網站更新經常上水答問題出list
圍內知就算啦

我唔想講出真相架,因為我都有幫襯過飛馬
琴日仲要多左生面口人出黎買野
我同佢銀包抗爭左好耐
法奧有事咪又係成班衝出黎屌佢
以為未分裂兩登個陣悠二推乜個個都話伏架啦
推ASROCK MSI又話伏唔推Giga Asus
推giga asus又話伏唔推asrock msi

法奧有乜事你一定第一個衝出黎鞭
飛馬有事比人鞭好正常

btw
到呢一刻仲有人信真係化骨綿掌
依你係飛馬黎?
本身就研究緊為乜有包裝都可以壞入面的零件

你衝出嚟先問你為乜用恥笑Icon 笑死者,你死話恥笑三寶唔係恥笑用,你就繼續丁蟹mode啦

我由頭到尾都想知有包裝有發泡膠,點可以撞到入面彎晒

要spin 個位都唔係我
哇屌
咩都爆出黎

問吓事主包裝盒有無明顯外傷咪知囉

隔住發泡膠都爛到咁,應該外盒爛到不似人形先啱
篤灰大會
你真係長期喪咬悠二,大家見你係極為得閒

對唔住,我想像唔到送電腦用順豐,仲可以唔落發泡膠

咩玩法? 拖咒佛法加持保護免撞爛?

我以為係批鬥大會
我都係走先
到批鬥油耳再叫我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞