[League of Legends][270] 不撤不散 毋忘烈士

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
米能25
咪普通學生妹樣==
幾時4
好想 ching幾時殺我
屋企被我呃咗,以為只要睇TVB新聞就會撞線連唔到wifi
https://lih.kg/1238734
6月8日夜晚食飯,我就同女朋友講話聽日我去遊行,就住同佢傾傾下真係燥燥地

😂:我 🤔:佢

😂:聽日唔遊行都唔係香港人
🤔:咩唔遊行唔係香港人,唔稀罕香港人個身分,你比人洗左腦啦
😂:唔去支持,但你都唔可以剝削人地去遊行既自由,都唔可以話我無腦比人洗左腦
🤔:我有剝削咩
😂:佢地係爭取緊香港人想要既野,ok fine ,咁人地要爭取既同時,做咩去鬧人,你自己唔去你咪唔好去囉
🤔:人地去唔去唔關我事,但你去就關我事,我就鬧你無腦
😂:你有病,你都無腦
🤔:因為你最易比人洗腦
😂:痴線,我彩你都傻鳩
🤔:你敢去,腳都打跛你
😂:你咪試下囉,你無理由去管住我
🤔:我無理由去管住你!咁你咪去遊行囉,去跟風去威囉

跟住就完左..............

6月15日晚又約左佢,想同佢傾下淋病點點點,點撚之佢第一句同我講唔好再講唔想傾政治

真係忍無可忍!
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
庇 護 工 場

服 務 對 象
年 齡 1 5 歲 或 以 上 、 具 基 本 自 理 及 工 作 能 力 的 殘 疾 人 士

https://www.swd.gov.hk/tc/index/site_pubsvc/page_rehab/sub_listofserv/id_vocational/id_shelteredw/
花狗
大家唔好迫害花狗了
5個傑森
部電腦好似就收皮
等amd
Amd好咩
好 用緊3950x
5個暴龍人士之首
但係聽講amd優化無N卡咁好
AMD GING
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞