為防被抹黑 同商討下一步行動我建議揾民陣輕佈暫休

20 回覆
24 Like 6 Dislike
[文長,文宣]分析中央打法已經開始由明轉暗
https://lih.kg/1233323

上文係小弟分析以家中央諗住點逆轉以家既劣勢,以家主要係重抹黑,分化,同割蓆出發,有興趣可以睇下。

亦有講到以家既戰線唔應該係香港,係台灣。所以呢到既言論,令到台灣對歸中有反感就係我地贏,政府就唔會得閒理我地住,

以家係想做一項建議,基於以家出面沒人帶領,好多都係自發性行動,一入夜沒人睇到,會出現抹黑之人令多日示威蒙上污點。

而不分化,就成為呢班抹黑者既最强盔甲,阻止我燒野,扔磚?你係鬼你分化。

所以為免唔好比機會佢地分化,我地應該要揾個有公信性既民間團體,代我地去宣佈暫休

留心,係暫休唔係唔再出黎,同對家一樣,你按返play我地一樣照出返黎,呢樣野要係聲明講到。

另一樣野就係我地都要學佢地割蓆,唔係真正意義既割蓆,係同班鬼割蓆,要聲明我地宣佈暫休之後,一切既暴力事件,遊行都唔可以話係我地做。如果做就係鬼,係惡意抹黑,真係勇武既,你同我地商量下先,否則沒經討論下做野一定係鬼,我地會主動强力聲討。
認同既幫我推一推
Push
好文
好多人無示威經驗,覺得第一秒衝就要衝到結局,唔會諗下暫休補給同防守。個個當自己英雄,唉!

Btw樓主我睇哂你篇戰略,分析得好全面,希望話到事果班人會睇到
你既暫休同袋住先有乜分別
推乜春?
push
唔好再比警察有任何強力藉口清你 拉你。。。
已經用緊5年前既冷處理方法去對付你地,你地依舊冇汲取教訓,由佢慢慢拖…
佢慢慢拖一樣可以打持久戰
Pushhh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞