提倡建立「五毛/打手」評分系統

133 回覆
161 Like 15 Dislike
巳幫堆!只要能夠監察五毛或打手,咩方法都可以討論!
岩岩起左你底,好彩你既post唔多
可唔可以又有spam sheet又有機制?
有時重要時刻要好快覆人根本好難慢慢起底
同埋要隔一排就更新spam sheet有d麻煩
【和理非判官親自評級】
和平 ★★☆
理性 ★☆☆
非暴力 ★☆☆
和理非總分 ★★☆
評語:太衝動,應留力,小心民意,和理非可達到

————————
————————

(有圖) 我 在 此 宣 誓 就 任 「和 理 非 判 官」
https://lih.kg/cPGwvT
認真...咩黎...可唔可以講黎聽下?銀行用?係咪好似我地香港既TU?我唔多了解國情
好似...膠左少少
唔明點解要評左人先可以知對方係咪五毛或打手
你都ON99
出邊D 大是大非POST 一般都係得1X-5X 個DOWNVOTE
正皮 負皮 無得睇邊個投 做鬼無需要幫你推POST 俾正評
所以估計連登3毛唔會多於100
其實最簡單 整返起底系統
睇到開咩post留過咩言己經好好
令人自己辨認到是咪五毛 因為你標到五毛 敵人都可以咁樣砌自己友
好似幾有道理
但會唔會變左亂評?係咪都評左先算?
我想限制每人每一日只可以評價其他人1至2次
保證佢地真係認真評同以免洗評分
我都覺得五千萬好似誇左d
不過我諗佢誇張黎講啫
但好似今次反送中,d post去得咁快,好難慢慢睇起底
係全部網軍
佢哋仲有其他任務, 唔會剩係嚟連登
好撚多po講過 依類系統唔可行
咪柒啦第26萬新會員
我一早可以申請不過無申請我09年巳經可以係高登開都無開,到膠登再到連登都無開
但林鄭實在太無恥,同埋太多五毛同打手,令我不得不開post同佢地辯論
btw,岩岩起左你底
你好似好耐之前俾admin封左
sorry
原來唔係,做左標題黨
我柒
欣賞你
但個系統都未出你巳經知唔可行?
Steve job未發明iphone其他人應該都覺得唔可行。
當然我都唔敢講一定得,所以先集思廣益,但五毛同打手問題一定要解決...
就正如我地既選舉制度有問題都要諗辦法解決
雖然都未必可行
限制言論自由既野要好小心去執行
show會員number應該可行掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞