[二百萬+1] 利物浦紀念義士討論區

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
又話要仿效黃背心然後而家玩佔中2.0
我真係唔明
只要警犬唔做野就自動內鬨
D黑警今日扮晒和平黎談判
唔暴力清場
咁少人 驚閪你咩 唔暴力都清到你場啦
看完出面

都唔明

今日到底駛唔駛出來
贏左5:0 笑撚死
好老實講
69果晚政府即出聲明串咀noted同一早部署晒要打人
行動係有ground大眾都諒解

尋晚政府認低威(表面上啦), 警犬放軟晒唔做野
真係冇乜ground去即時升級
雖然我明去到而家其實乜都未爭取到
但唔係話行完乜都冇就可以即場開人波
和理非嘅其實係會等幾日去睇政府有乜detail啲嘅回覆

而家應該要做嘅係提醒自己同其他人冇贏到
林卓廷同糾察 我屌你老母
https://lih.kg/1233619

依家上網啲料真係要睇多陣 先落到定論
其實輸左 似踢歐聯兩回合過番兩球但輸作客入球
熱血出局
唔好淨係睇香港
而家美國講到明會係G20傾埋香港問題
叫習維尼點去呀、冇得拆架喎
中央一如既往支持特區施政囉

唔關我事嫁 林鄭搞出黎炸
咁講無面丫嘛
咁又咁講,唔係香港做左特朗普威脅中国籌碼,香港人都無好日子過
呢個亦都係和理非同勇武嘅分歧
勇武嘅好多時只睇本地同比較心急即時成效
結果呢晚見啲人散散地唔聚就話玩撚完

但和理非果邊一路有kol話要將件事搬去國際層面到處理,嗱而家確實擺到啦
你唔可能擺上國際層面後每次示威後一晚就有結果呀...所以和理非願意等都係正常
有啲似未有vvd嘅利
人地硬起黎同你對攻就識玩
人地龜縮唔攻時自己就唔知做緊乜緊
can't agree more,
而家為佔而佔,感覺上唔多唔少會為尋日嘅史無前例大遊行蒙上些少污點
林鄭食哂所有屎 社會隱定D 我估會辭

可能係G20前
穩*
英文真係多謝曬香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞