又有KOL(自稱)想借光環

217 回覆
3 Like 493 Dislike
為撚咗幾個臭錢做到咁撚cheap 死港女,狗也不屌
冷血Andy 6月13號出條片係參加69遊行

條片一開頭係隻身走到防暴警員前方苦苦相勸「你哋收隊啦」的城姐

然後鏡頭一轉就係Andy 成程笑騎騎參加69遊行 再飲飲食食

屌你老母Andy 你笑乜撚嘢 612咁多人中槍受傷 你好撚開心呀? 6月13仲出埋d咁嘅片 有冇尊重過傷者同佢地家屬

同樓主post果條臭閪一樣咁on9
【和理非判官親自評級】
和平 ★★☆
理性 ★☆☆
非暴力 ★☆☆
和理非總分 ★★☆
評語:太衝動,應留力,小心民意,和理非可達到

————————
————————

(有圖) 我 在 此 宣 誓 就 任 「和 理 非 判 官」
https://lih.kg/cPGwvT
無知無問題 唔出聲就無問題
無腦先係最大個問題 柒小陣啦
都唔係得佢一個啦
有對(聲稱) 好潮 ge 情侶尋日結婚
post 左成年 ig 話籌備乜乜77
尋日都拎黎同616遊行一齊講
乜9 香港加油
由頭到尾都無行過出黎
只係 repost 相當表達立場

真係理解唔到呢種行為
D港女冇去遊行,剩係repost or share ig,就懶係感性又理智咁,打埋一篇唔知咩呃like

大家遊行好明確係下台、撤回同放學生,佢竟然叫人唔好out fo警察係錯 但唔好扮睇透世事得唔得 光環唔係咁拎
全撚部都係八婆
幾分鐘前,youtuber 大J係FB出po疑似借光環
屌 笑乜撩真係黎玩咩
*撚
必須清算過街老鼠Andy 不斷消費反送中
之前佢喺連登每個回覆都離不開錢

69遊行打卡為搏上位 然後即返日本唱k吃喝玩樂 都算數

612 竟然坐喺日本屋企開始開live 旁述義士行動 然後叫觀眾課金俾自己

613 出條片成程笑騎騎參加69遊行 再飲飲食食

616香港大遊行 佢坐喺日本屋企開live宣傳自己見面會

617 已經出現反送中烈士 仲照出條吃渴玩樂丶笑哈哈嘅片

反送中義士的血汗就化成佢銀包入面白花花的銀紙 再吃渴玩樂出片 係貨真價實的人血饅頭

家陣個撚個都做到KOL咖啦
大J又抽水想人衝,係FB話自己發夢夢到乜乜,同時間我睇梗新聞直播龍和道政總現場喎

尋日大j係添美道攞大聲公講嘢
但講啲野99地
不過都佩服佢有勇氣既
真係唔知佢講乜鳩
因為其實真係冇乜人挑釁啲警察你可以話啲人同警察玩緊因為啲警察有俾翻反應 啲人講嘢太撚好笑所以啲警察都忍唔住笑咗
所以成晚個氣氛其實係好和平同埋幾開心但係條撚樣就無啦啦過嚟話我地挑釁警察
可能佢係認真撚
響現場99地 好過啲人響屋企開po亂咁吠
佢係FB唔識有咁做,你認錯人
嗯,正常人睇完真係唔知講野想點。但好似想煽動人咁向禮賓府衝。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞