【大阪G20峰會】有志文宣嘅宜家即刻同我買6月28日機票!!!

450 回覆
1065 Like 5 Dislike
支持!
巴打們行動力好強!
冇錢買機票
點入group
Push
唔好聽佢講 自己友搞掂就好 愈低調愈有利
陳雲:為什麼要去大阪G-20高峰會向特朗普請願?除了是直接向美國提出請求解放香港之外,是要避開泛民。
泛民好似阿叻一樣,不管是什麼場合,只要他來了,都可以變成鬧劇。例如二百萬人的示威,可以變成演唱會收場。
在大阪,只需要一個人,舉起最合適的標語就會成事:President Trump: Please liberate Hong Kong.
其他任何嘢,都唔好寫,唔好自作聰明!
訊息要最簡單,最ultimate. 如果你認為你比我聰明而舉起其他無撚謂的標語,你就是阿叻囉。
你估跟隨陳雲做嘢,好舒服的嗎?你隨時被我教導到變叛徒。因為你認為你比我聰明。
推👍🏻
其實有冇辦法阻止佢,好驚佢搞柒件事
自己plan唔洗理陳浩天
push
陳雲:為什麼要去大阪G-20高峰會向特朗普請願?除了是直接向美國提出請求解放香港之外,是要避開泛民。
泛民好似阿叻一樣,不管是什麼場合,只要他來了,都可以變成鬧劇。例如二百萬人的示威,可以變成演唱會收場。昨日是鄺俊宇,今日黃之鋒出獄了。
在大阪,只需要一個人,舉起最合適的標語就會成事:President Trump: Please liberate Hong Kong.
其他任何嘢,都唔好寫,唔好自作聰明!訊息要最簡單,最ultimate. 如果你認為你比我聰明而舉起其他無撚謂的標語,你就是阿叻囉。
你估跟隨陳雲做嘢,好舒服的嗎?你隨時被我教導到變叛徒。因為你認為你比我聰明。
(日本的情況,大概是這樣吧。熟悉日本政治的朋友可以補充。由於日本不歡迎居留本國的外國人涉及政治,故此以過境旅客為佳,之前或當日可以探聽有哪些團體有示威區的許可證,站近他們打個招呼,取得他們認可就安全了。這是和平請願,只是舉牌和接受外媒訪問,之前準備好一段英文對答。)
依家唔好再引起任何事端 唔好再理佢地已經好好 你地可以用人數贏佢 等多d人加入你地咪得
如果你地不幸加左隻鬼入去 入grp時睇下有冇人話一齊加入乜乜柒柒陣營之類 有既直接踢佢出grp就得 都話係圍內自己搞掂 依家好難再信
陳雲:為什麼要去大阪G-20高峰會向特朗普請願?除了是直接向特朗普總統提出請求解放香港之外,是要避開泛民。
泛民好似阿叻一樣,不管是什麼場合,只要他來了,都可以變成鬧劇。例如二百萬人的示威,可以變成演唱會收場。昨日是鄺俊宇,今日黃之鋒出獄了。
這句話,是二次大戰美軍剷除了納粹佔領之後,元帥向總統報告的話,例如說:Berlin is liberated.
美軍趕走佔領科威特的伊拉克部隊的時候,也是匯報:Kuwait is liberated.
這句話,有雷霆萬鈞的歷史先例和美國政治傳統。
其他任何嘢,都唔好寫,唔好自作聰明!這次是一take過,無得重複,不是個個星期日都可以舉行的那種香港示威。訊息要最簡單,最ultimate. 如果你認為你比我聰明而舉起其他無撚謂的標語,你就是阿叻囉。
(日本的情況,大概是這樣吧。熟悉日本政治的朋友可以補充。由於日本不歡迎居留本國的外國人涉及政治,故此以過境旅客為佳,之前或當日可以探聽有哪些團體有示威區的許可證,站近他們打個招呼,取得他們認可就安全了。這是和平請願,只是舉牌和接受外媒訪問,之前準備好一段英文對答。)
已加樓主line
剛剛諗到
你地真係唔好預到咁盡28號先到
早一二日去踩下線好D
同埋因為G20 呢單野,日本保安好嚴密
之前又有靖國神社燒野單野整臭香港人個名
你袋住示威標語唔知過唔過到日本海關
慢一過唔到被人沒收
可以有時間去100yen 店買野重制標語
同埋預多份標語果d backup 放上網,落地去便利店可以print野架
我驚有雙重議題嘅話,d焦點會去咗佢度,或者失咗焦都唔好
國師話一個人都做到
等外媒採訪就不停重複上面段野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞