【大阪G20峰會】有志文宣嘅宜家即刻同我買6月28日機票!!!

450 回覆
1065 Like 5 Dislike
去唔到但support
訴求要清晰
寫齊晒英文日文俾傳媒影到

其實真係要外國幫手
唔知去唔去到
但係真係唔好係呢d場合提港獨,冇人會理你所以唔會有效果,向trump爺求救已經足夠
推!

買左 滿唔滿意?
push
支持!!
push
大家
我地宜家籌備緊去大阪G20準備做文宣
中美deal唔deal, 用乜嚟deal
好有可能
香港嘅未來就係被人用左嚟做交易
我地香港人係必須去到大阪G20峰會現場

並向全球媒體宣示以下幾點:
1) 香港人堅決反對並要求香港政府撤回修訂逃犯條例
2) 譴責香港警方血腥鎮壓遊行示威
3) 要求香港政府立即釋放被捕人士

呢個Group 裡面嘅香港人
因為大家都唔同背景
政治理念未必一樣
同埋我地代表香港人出去講野
唔可以騎劫左香港人
要做得好好睇睇
所以我地盡量唔拗政治理念
希望大家本住大家都係香港人
求大同
一齊喺大阪G20峰會為香港人爭返啖氣!

同大家Down 定聲先
1) 我地宜家仲Firm 緊相約嘅時間同地點,但28,29號全日一定走唔甩!
2) 因為去到外地我地都無太多空間分幾班香港人。我地香港人作為一個整體,就係代表香港。媒體都未必會理我地係左膠熱狗黃藍乜乜,所以,有可能會與其他更大嘅香港人group (唔排除係有政治背景嘅組織) 組合埋一齊,希望可以最大化我地代表『香港』嘅力量。
3) 承上,我知大家都係有自己嘅政治理念,如果覺得唔好OK,請自行另組 (可能係好事嚟)。如果決定自己行事,大家就自己執生! 我之後會盡量提醒去到日本有啲乜做得有啲乜唔好做,我都係新手嚟,請多多指教!
4) 基本上行動內容會係以和平為主! 日本人係唔會麻煩到人,亦都係好憎俾人麻煩。宜家去到大阪唔可以再用“旅行”嘅心態諗,因為宜家係人地host,要得體,要俾面! 我地做乜全球媒體都在睇我地! 香港人俾啲質素嚟睇睇!

如果你OK, 可以加你入group!
滿!

大家
我地宜家籌備緊去大阪G20準備做文宣
中美deal唔deal, 用乜嚟deal
好有可能
香港嘅未來就係被人用左嚟做交易
我地香港人係必須去到大阪G20峰會現場

並向全球媒體宣示以下幾點:
1) 香港人堅決反對並要求香港政府撤回修訂逃犯條例
2) 譴責香港警方血腥鎮壓遊行示威
3) 要求香港政府立即釋放被捕人士

呢個Group 裡面嘅香港人
因為大家都唔同背景
政治理念未必一樣
同埋我地代表香港人出去講野
唔可以騎劫左香港人
要做得好好睇睇
所以我地盡量唔拗政治理念
希望大家本住大家都係香港人
求大同
一齊喺大阪G20峰會為香港人爭返啖氣!

同大家Down 定聲先
1) 我地宜家仲Firm 緊相約嘅時間同地點,但28,29號全日一定走唔甩!
2) 因為去到外地我地都無太多空間分幾班香港人。我地香港人作為一個整體,就係代表香港。媒體都未必會理我地係左膠熱狗黃藍乜乜,所以,有可能會與其他更大嘅香港人group (唔排除係有政治背景嘅組織) 組合埋一齊,希望可以最大化我地代表『香港』嘅力量。
3) 承上,我知大家都係有自己嘅政治理念,如果覺得唔好OK,請自行另組 (可能係好事嚟)。如果決定自己行事,大家就自己執生! 我之後會盡量提醒去到日本有啲乜做得有啲乜唔好做,我都係新手嚟,請多多指教!
4) 基本上行動內容會係以和平為主! 日本人係唔會麻煩到人,亦都係好憎俾人麻煩。宜家去到大阪唔可以再用“旅行”嘅心態諗,因為宜家係人地host,要得體,要俾面! 我地做乜全球媒體都在睇我地! 香港人俾啲質素嚟睇睇!

如果你OK, 可以加你入group!
講得好!
講得好!
推呀!!!!
日本 國際個邊靠哂你地啦
陳雲:今日早上我寫過,香港人要去大阪的G20 高峰會抗議,請求特朗普幫助香港獲得民主普選。不久之後,美國國務卿龐佩奧表明,特朗普會在高峰會與習近平談及香港民眾示威的問題。香港正式提上中美衝突的元首級議程!
我的建議,竟然這麼快得到美國的反應。各位遊覽大阪的香港朋友,請溫和地請求特朗普總統幫助香港。例如舉牌說:President Trump, please liberate Hong Kong.
特朗普是英雄人物,你向他清楚請求,他一定會幫手的。
我一路都話美國取態係關鍵
G20加油
支持巴打
如果想經濟上支持 可以點做
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞