【大阪G20峰會】有志文宣嘅宜家即刻同我買6月28日機票!!!

450 回覆
1065 Like 5 Dislike
留名跟進!
堅唔堅先

我自己做小生意

可以抽身去

已經自己罷工罷左一星期
.
陳雲:據說烏龜陳聽到我的大阪示威之後,想去連登加入。各位小心這個恐怖主義社團人,遠離。
至於偽港獨是誰支援的,大家心知肚明。
他一定會用港獨牌來掩蓋請求特朗普幫手的熱心說話,一群熱心的人會被共產黨引導之後,被外國傳媒稱為港獨支持者,與藏獨疆獨搞在一起。

https://www.facebook.com/589657224/posts/10157187894977225

樓主自行判斷
盡量低調,小心有鬼

可能會去
Pm 陳浩天
唔係咩比唔比你去或者邊個既貢獻
傾完再決定唔遲
陳雲:據說烏龜陳聽到我的大阪示威之後,想去連登加入。各位小心這個恐怖主義社團人,遠離。
他一定會用港獨牌來掩蓋請求特朗普幫手的熱心說話,一群熱心的人會被共產黨引導之後,被外國傳媒稱為港獨支持者,與藏獨疆獨搞在一起。

大家一定要小心 唔好畀一啲面目模糊嘅偽港獨派騎劫, 尤其係陳浩天,無妄齋

https://www.facebook.com/589657224/posts/10157187894977225
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞