【大阪G20峰會】有志文宣嘅宜家即刻同我買6月28日機票!!!

450 回覆
1065 Like 5 Dislike

的而亦確
今次香港憲法保衛戰呢壇野
國際輿論支持嘅規模係空前絕後
雖然香港好唔好彩成為左貿易戰籌碼
無奈地已經俾人擺左上台
正正都因為咁
宜家開始所有同香港存亡有關嘅國際場合
『吓?俾中共同美帝傾香港嘅嘢?』
我地香港人絕對有份!
『宜家兩條謀利傾我地屋企嘢喎。』
香港人絕不能任人宰割!

6月28日大阪G20峰會
貿易戰兩大對家同各國元首都會在場
之前亦有在日港人出post
聚集香港人6月28大阪G20峰會 do something
do 乜野我一條友唔係好知
但香港絕對會係今次G20一個亮點中嘅亮點
去到大阪俾全球記者取材
俾全世界睇到香港人係幾咁團結保衞香港憲法
一定make 到noise
你張機票一定值回票價!

經濟鬆動而且攞到假嘅
宜家同我立即買6月28日大阪機票!!!
WE WILL DO SOMETHING IN OSAKA,
THE PEOPLE OF HONG KONG!!!
之前居日港人招人幫手嘅post!

日本既香港人麻煩G20係大阪幫下手
https://lih.kg/1217778
推!!!

日期:2019年6月28日(星期五)、29日(星期六),共2日。
會場(預定):大阪國際展覽會場(INTEX大阪)

https://www.osaka-airport.co.jp/tw/notices/g20
請幫推!!!
今鋪G20唔講得笑!!!
絕對能夠左右香港生死存亡!!!
請幫推!!!
有人去既話眾籌?
可以!
要保確唔係去左然後失蹤!
同埋要買手信返嚟派俾全部出錢嘅!
如果有能力自費嘅會簡單靈活啲!

班晒全香港所有projector
去播香港狗吠面目憎獰嘅情況俾全球記者睇!!!
宜家佢地出晒名架喇
唔係唔幫佢地一把呀嘛?
請幫推!!!
大家小心到時支那狗嚟攪破壞

Report: Chinese students target Hong Kong activism in South Korea

Commenters on an online forum for Chinese-speaking students say mainland Chinese students pulled down posters from bulletin boards at Sogang University in Seoul, the Korea Times reported Thursday.

The move, if confirmed, could be a violation of free speech principles observed on Korean campuses.

https://www.upi.com/Top_News/World-News/2019/06/13/Report-Chinese-students-target-Hong-Kong-activism-in-South-Korea/2261560432521/

https://mainichi.jp/articles/20190615/k00/00m/030/302000c

日本自6月12日
每日媒體都十分關注香港情況
當日嘅NHK晚上9點鐘新聞就以頭條播出香港政府血腥鎮壓遊行示威

宜家暫緩
下一個觀望點就係大阪G20峰會
中美deal唔deal, 用乜嚟deal
好有可能
香港嘅未來就係被人用左嚟做交易
我地香港人係必須去到大阪G20峰會現場
申示香港人寧死不屈
都要保衛香港憲法嘅決心!!!
g20 示威區應該距離會場好遠? 真係只做畀media睇
而家有咩plan?
我宜家聯絡到其中一個在日香港人group!
想join既PM!
未係十分清楚!
想join既PM!
未係十分清楚!
想join既PM!
Me!!!!
點contact
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞