仆你個街supper moment

409 回覆
3772 Like 152 Dislike
而家就係失望緊佢歌曲入面嘅意思同真實佢地嘅所作所為有反差。
手足唔洗激動。
我明白體諒佢地唔表態
但佢地都要明白會有fans因為咁而失望。
收皮啦 你根本唔係想人表態 係要人一定要企係你個邊 唔係就批人 哩啲咪叫政治逼害 咪叫紅衞兵囉
啲偽人開始跟風,不過好過冇嘅
大家知唔知其實supper入面有黑警家屬
連連登仔平時最憎嘅pumpkinjenn都有叫人出嚟

對19moment好失望
表了態
咁撚縮骨學人玩搖滾 翻屋企搖撚啦冷血band
不嬲都係叫濕鳩moment
啲分化撚又開始gut個龜頭出嚟
https://lih.kg/1224936
不嬲低質垃圾
仲幸福之歌... 收皮啦
作為追咗八年嘅樂迷,最近每日都會留意佢哋有無表態,就算係一張黑圖story都好,其實真係好失望。
同埋,當年佢哋反國教嘅wake up city喺youtube都消失咗
on9 睇下每年維穩show 表演嘉賓有邊個份先啦
人地幾年前一早表晒態啦 成班友盲撐
到而家就屌屌聲 兒登仔真係
仲話出國語碟同上佛山開show

沒意識 學會了 蒙住兩眼 迷信煙花未散 沒記憶 學會了 蒙住耳朵 派對裡任意高歌 斷了的山脊線 鍍了金摩天背面 舊老區給拆建 自在遊客買下千噸客船 誰在劏開房中幾晚吃不夠吧 誰在K房通宵倒了幾多菜渣…在這刻 睜開眼 來睜開眼 風光卻失落消散 在這刻 若見證 混濁廢氣瀰漫 誰合上眼
記得國教嗰時好踴躍話自己係香港兒女 一定要守護香港
RB不嬲清泉
RIP基本都要講,打一大篇真摯感受更加難得
以後出碟出show大家一定要撐
自己樂隊自己養
RB VS 19
高下立見
好鐘意rb
簡單啲黎講,濕9喺香港開show就好熱血 但香港發生啲事而又表態係會影響大陸show嘅話,濕9就會唔出聲
總之佢地係雙面人,食兩家茶飯
我都係
連觸執毛都有出聲
佢地真係靜哂咁

唔好話我唔係fans
我有去佢地演唱會又追過佢地出event
有相有片
Mr.都有表態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞