仆你個街supper moment

409 回覆
3772 Like 152 Dislike
真正既文革比依家批評既程度恐怖100倍

個陣真係批鬥 去人屋企捉佢出黎 吊死佢

而家最多叫批評

當然鼓勵大家唔好錯focus 我地唔係要迫人表態而係要政府負責
就算連登仔幾憎下既callstar都用埋組合名義個ig黎出聲
19到而家都冇反應的確幾令人失望
講下失望就話人哋批鬥
19moment
無資格再唱無盡
垃圾moment
咩仲有人聽佢d歌?
人地最新有隻
國語專輯
仲迫人表態
賺香港人錢就真係無盡喇
19moment
我唔係supper 迷,但係請諒解佢地!
紅線音樂係一個獨立嘅音樂組織,旗下只得雷同二友同supper,一直追求自己嘅獨立音樂!
Supper係佢地最主要的收入支柱!雖然佢地發聲會有非常大的影響,但換來的可能係獨立音樂的處處逼害!
紅線不曾為呢次送中條例發聲?!並唔係,麻煩留意下謝芊彤、謝芊蕾嘅社交平台!6.9開始,直至今天都不斷發佈緊對送中的不滿!

獨立音樂路難行,這是他們的選擇,請給予尊重!
垃圾19 MOMENT
一直聽開Rb 冇聽濕9
由佢地紅左開始睇過佢地一兩場show
每次sunny都會擺出一副要觀眾狂嗌狂叫佢先肯唱
我明佢想搞氣氛 但係個態度可唔可以好啲?
我比錢黎睇你 你就唱啦屌你老母
我都忍好耐 一直等佢地表態

當初演唱會又叫香港站做屋企站

而家屋企有事 係咪掛住搵人仔

追左咁耐 今次咁大件事提都冇提

眼見其他band都表晒態 好失望真係

見到佢地黎緊好似要返大陸開show

又出國語歌 係咪已經唔記得左邊個捧紅你地
我知道謝芊彤謝芊蕾都有出黎行同買物資
呢到不嬲係咁
認真講RB都係獨立樂隊 人地真係走得好前 我只希望Supper都可以做少少野幫手發聲 因為佢地有好大嘅感染力
無盡既人仔
幾時開始唔表態就係要比人屌?當日遊行得103萬人,咁你地唔屌淨底果幾百人唔表態?當時人地演唱會就開post話支持點點點,而家又屌人唔表態就係大錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞