仆你個街supper moment

409 回覆
3772 Like 152 Dislike
收皮啦,下年po 好冇?
你scream黎睇下
去撚咗啦 睇唔睇到呀
你行緊網路好撚好呀?
笑咗 真係post又屌唔post又屌
成個mechanism 係唔用真聲帶而要夾合個False cord, 唔係隔硬夾撚住兩條聲帶磨到損鳩晒
不過同你講都係晒鳩氣,識既自然明我講乜
你繼續慢慢聽
On撚9
下下post出黎俾人知好撚慶香咩
唔post又屌
Post又話攞彩 呃like
遲post又嫌人遲post
其實我都明
得架啦
行左又話拎光環
無行又話奶共

連登
真係行出黎好過出十幾二十個story 啦,訓醒未呀
佢地改左自己首歌 good night city 變左做wake up city,好似13定14號903有播
比人屌到咁,仲唔出嚟補獲咩
當一個人憎一樣野,個樣野做乜佢都睇唔過眼架啦
補獲補到陪大家行左幾個鐘 個獲都唔撚夠?

大把偽人出張黑相行都唔行又唔見你屌
唔po又話無去
Po左又話遲po
洗唔洗下下出黎都要高叫自己係咩人先得?
唔po相就當人唔關心政治
係關心既唔需要特登po相去證明自己既價值

原來盲反,多謝師兄提醒,負皮上一頁
唔表態就要屌人地同個政府一樣咁專制
有去但唔po文就等於冇去屌你港女啊?做gym唔po相等於冇做過gym咁撚樣
同埋今日sunny有po埋ig story 滿意未

利申:10年fan 你屌我我都係咁講架啦
一睇轉左去屌其他野就知係私怨撚
Post咩唔post咩都屌架啦
三毛又玩分化
作為fans 第一次炒車炒得咁開心
唔該唔好再屌
人哋Sunny都用行動證明
岀埋嚟遊行
好過其他人只係post張黑色相
作為fans 畀多啲信心自己偶像好唔好?
仲話係十年fans! 真係聽咗十年 又點會唔知佢哋諗乜嘢啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞