消失喺世界上最好嘅方法

13 回覆
1 Like 0 Dislike
跳海
無人會搵到你,屍體都會比海洋生物食咗
就好似人間蒸發咁

有無其他

利申 研究
跳海變巨人觀 不了
跳崖好似好啲
不如去一個好遠好遠既地方重新做人

跟住揾個好女仔 結婚生仔
比心機翻工
講就易
但係喺死之前會好痛苦
有冇啲快靚正嘅方法

比心機翻工
講就易

唔試過緊係難
跳海變巨人觀 不了
跳崖好似好啲

死唔去 之後慢慢等死仲慘
俾蟲咬

比心機翻工
講就易

唔試過緊係難

你成功重新做人?
跳入火山度,屍都化
美國尼加拉大瀑布

尼加拉大瀑布(Niagara Falls)不僅僅只是觀光勝地,同時也是美國相當有名的自殺景點,在每年5月20日到25日,都會有一堆人在這邊自殺是僅次於金門大橋的美國第二自殺聖地。

早在19世紀中,這邊就發生不少自殺案件,根據統計,從19世紀中到20世紀末就曾經發生2780起自殺事件,但當地歷史學家宣稱實際的自殺數量比這個統計數字來的更多,因為這邊畢竟算是荒郊野外區,同時救援也很困難,屍體不容易被找到,更大大增加了自殺人數的統計困難度。

Copy from internet,
btw ,有心的話去跳火山好,跳海唔少未被魚食已被沖左去岸成為屍體發現案

比心機翻工
講就易

唔試過緊係難

你成功重新做人?

如果我話係
你係咪唔會信
去禮儐府/中聯辦 做 正義的事,

為香港而死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞