[突發]林鄭決定暫緩修例

441 回覆
8 Like 1694 Dislike
目標得一個 徹回
on9, 我點都唔撚信架喇. 共產黨對外可以奶袋底, 對華人一定狠下殺手.
第一我覺得9成9會夾硬通過, 0.9%暫緩, 0.1%徹回. 機率仲低過你一抽SSR, 信呢D rumor都on9.
同埋你班差佬醫院又拉學校又拉, 行行下街都搜身, 分分鐘搜到個指甲鉗都當武器.
放晒被拘捕果D人+保證唔會政治害仲更加緊要, 點撚樣都好唔可以放棄被迫害既義士.
總之一定繼續上街同不合作.
撤回+立刻同台灣商討一次性移交即刻重拾管治威信
屌你老母繼續上街 唔好俾777 玩到

各位唔好鬆懈啊!隨時會比人陰鳩左通過
星期日一定要出黎 撤回惡法
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190615&s=6996647&a=59716491
你老母就真係援喇唔係點生到你啊?

撤回 下台
撤回啦屌你老母
俾幾個月中共鞭下商界,學校炒晒啲唔聽話嘅老師,年尾在嚟過。
加埋癈除每日150隻蝗
過兩個禮拜再推過
不撤不散
撤回引渡方案同追究暴力黑警先係我認為最重要 我地訴求唔係暫緩 如果林鄭未聽清楚民意 我地616大大聲講佢知

撤回 撤回
出嚟呀,暫緩閪
不撤不散
屌你老母 轉玩陰招
死共狗
修例應該冇得撤回,如果我冇記錯係90年代草擬基本法時,因為中國法例同基本法的差異,令到引導條例不包括中國、澳門同臺灣,亦都講明之後要再去修定之間的引導問題。
緩你老母
其實各位係推post嗌口號唔要暫緩之前,係咪應先諗下究竟暫緩、擱置、撤回,係程序上同實際上有咩分別。

政府行咗一步,再衝可能會失民心。保皇黨亦可蒲番頭然後係cctvb到屌你地為反而反。

依家重點係咪應自己先分清楚暫緩擱置撤回及三者利害,然後再做好文宣,睇吓點樣將呢個議題拉落去區選,目標要做到阿公阿婆都識屌班保皇黨。
取消起訴同追究警察都係基本
但佢縮 民主黨會屌 好似係
引渡*
只要撤回,不要暫緩!
星期日出 日日出
徹回呀DLLM
似乎特登拖到今日下午先宣布,搏大家消化唔切,製造信息混亂,希望減少聽日上街人數…

呢個時候,仲攪咁多小動作,咁仆街都有嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞