Benz e-class 同BMW 5 series

42 回覆
0 Like 5 Dislike
2 x 29” + hand carry 喼 無難度 (重有唔少位)

3 x 29” 未試過

w213 車主
7L/100km (Highway)

16-22L/100km (City)

w213 E43

同價的話,一定係 E Class
人地要係女仔面前充大頭鬼呀
唔該哂 好有用
係人都知架車係租架啦 充乜撚野大頭 揸十幾日揀架自己順眼d有咩問
前面已經講左係女士 女乜撚野仔
渣diesel落london某啲位泊車要比 surcharge,仲好似有咩額外收費今年。我太耐無check,你自己上dvla睇下。

印象中petrol會好啲。
之前瑞士揸 e200 wagon
都幾好玩
4個成年人坐 都算有力
去玩揸 wagon/ suv 啦
我都有睇過 唔會入charge zone 同埋一落到london就還車唔會咁on9 係london 揸
佢又冇寫係diesel 定 Petrol
又冇寫e class咩model
有諗講xc60 但上網睇好似幾大食
英國diesel價錢同汽油差唔多
上avis uk睇, 租E class兩星期連保險, 埋單要成3千鎊,
去旅行淨係租車都用3萬幾港紙
去旅行租 wagon 啦, 操控同 sedan 唔會相差好遠
btw 可以自已上 YouTube carwow 睇 practicality
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞