有無巴絲想一齊做個女裝手袋品牌

33 回覆
0 Like 1 Dislike
想搵partner一齊做女裝手袋品牌 target係18-35女性 比較lady少女款皮手袋 日韓feel 我有已經有一埋visual reference 我好鍾意諗手袋款式 會好留意手袋detail 設計 我都識畫手袋既sketch 應該搵廠做 可能一開頭開網店 希望遲下可以擺百貨場 或者開實體店 budget brand name style 我地私下再傾 但唔知連登有無巴絲有興趣一齊做品牌
幫推
幫推

多謝
請唔請sale屎
想玩 但覺得有咩selling point 點同其他牌子打
點聯絡? 有興趣但咩都唔識 可以幫手打理
利申 學生哥
點同淘寶爭?
淘寶咁多款又平 雖則質素麻麻
做品牌? 你有幾多千萬比你去打個品牌?

普通設計手袋? 唔係做品牌嗎?
點同淘寶爭?

淘寶d款唔靚 有好多日韓好sweet款既袋 淘寶都無 好似Samantha vega lovcat
點同淘寶爭?

淘寶d款唔靚 有好多日韓好sweet款既袋 淘寶都無 好似Samantha vega lovcat

好sweet款
25打後都唔多人鐘意喇

可能差唔多style 質素既皮袋 日韓既品牌賣800-1500蚊個 如果我地賣300-600 咁消費者會想買平d 反正兩者又唔係名牌級 不如買差唔多既袋 但平d
點同淘寶爭?

好sweet款
25打後都唔多人鐘意喇

睇你點定位 你覺得lovcat Jill Stuart dnyk Kate spade係咩style
做品牌? 你有幾多千萬比你去打個品牌?

普通設計手袋? 唔係做品牌嗎?

品牌又唔係話要去到名牌 有做袋成本 租倉 百貨場租金 studio影相既本都夠啦
簡單d 想做高汁d 獨特設計既ans 雖然ans好似係日本公司 d款又mama
利申 學生哥

點比contact你好 連登又無pm

比telegram你add再傾 natalieli
利申 學生哥

Telegram natalieli
點同淘寶爭?

好sweet款
25打後都唔多人鐘意喇

睇你點定位 你覺得lovcat Jill Stuart dnyk Kate spade係咩style

Jill stuart袋有d似 sv款
Kate spade同dkny都唔算sweet
我覺得coccinelle呢類唔錯
乾淨俐落 又簡單
宜加好似興韓國簡單款喎,仲興日系sweet袋既咩
我覺得coccinelle呢類唔錯
乾淨俐落 又簡單

Ok 但想加一d獨特既裝飾 好似samatha有蝴蝶結 Michael kors有窩釘 而我地要有一個iconic既裝飾 襯落簡單既設計 總之睇落同共他有分別 係自己既標誌
宜加好似興韓國簡單款喎,仲興日系sweet袋既咩

Sorry 可能唔係sweet 係lady
呢個方向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞