發現健身會健壞腦

34 回覆
10 Like 45 Dislike
唔洗講啦
正常人洗撚健身咩仲要飲奶粉
我認為要操體能 但唔係健身
我有做Push up Sit up 但我唔係健身
你基本上改變成個體型一定要飲奶粉先做到
但大多數人都只係用大體型黎cow 女
梗係喇 佢哋諗 我哋操到咁啲肌咁靚 俾人打傷咗 咁咪一排冇得操 啲肉冇晒 狀態差晒 又要重新操。肌肉係大隻佬條命嚟 同埋大隻個人更加遲鈍 走得重慢
真係去既 都要人肉博
各有各做姐 但佢地龜曬係老母個閪到
利申:講緊去美國挑戰MMA
自己有做gym, 亦都知到有班gym友2次遊行都冇去,有部分見第一次遊行政府互相割席黎先出。

認真,有堆gym撚性格好自私,同班藍屍廢老無分別。
Which gym do you go to? I think the staff at Go-Ji and pure fitness are more professional. They don’t sell personal training sessions to their members as aggressively. They’re more polite to customers and are trained to communicate and maintain relationship with customers. Great customer service is a decisive factor in the success of these two companies.
啱,操到FIT想增磅先再增上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞