中信大廈間酒樓我屌你老母!!!

62 回覆
254 Like 1 Dislike
班黑警今日係中信大廈前面嘅和平示威區
對住手無寸鐵嘅和平示威者掉催淚彈
迫到我地擁曬入中信大廈頂層避難
但中信大廈根本塞唔到咁多人 頂層已經企爆曬
頂層間酒樓啲員工我屌你老母係到望窗食花生
有人問員工可唔可以入去避難
因為啲煙谷緊上嚟 好多人都好辛苦 又企滿曬
啲員工十問九唔應仲攞埋閘門嚟諗住閂閘
連啲阿嬸求佢地比啲哮喘病人入去抖下氣都可以無視?
最後求左幾分鐘先勉強應承 但啲哮喘病人已經用哮喘藥急救咗
我想講如果冇哮喘藥 佢地有事你哋會唔會有丁點慚愧?
做人有返啲良心好冇 大家都係香港人 點解可以冷酷無情到咁樣?
中信大廈
個名已經話左俾你聽咩人係入邊
我都係個度
同埋想講你見唔見到佢地舉旗
我見唔到
但就食左幾粒催淚彈
中信自從榮智健開始都走向沒落啦
佢地人性都無,
無論政治立場係點,
理應有人有急救需要,
就提供支援! (包括提供場地)
樓下間brick lane 都係
D 煙焗到上黎個陣我地懇求佢比d 後生仔入去抖下氣
直頭覆:你地搞亂左我地方咁點算
我都好想答佢呢條數學題點計
有冇巴絲解答
期間大廈好似有間餐廳話開行冷氣開放比人入去
知唔知係邊間?
推到佢冚家剷
我都係現場,有幾位幫手求左好耐佢都唔開!淨係比空氣哮喘發作既人都唔肯!想佢地死全家
間間都仆街
推到佢地死全家
果日的中信D保安員,對抗爭者並冇無理驅逐,有疏導人流。
唔緊要 大家以後識做 唔搞亂都唔幫襯任何一間Brick Lane
大排小店咖啡 All Day Breakfast高質過佢
中信間酒樓,老闆係一個80後富二代

餓死都唔幫襯
間野之前改咗名

海都酒家

網址: https://s.openrice.com/QrbS0uqK900
地址: 金鐘添美道1號中信大廈5樓
電話: 28772211
見唔到 淨係見到和平示威區啲一家大細小朋友中學生老人家全部冇預警地中招屌佢老母死黑警
理佢老母咩 人多照入啦
佢閂閘唔比人入 本來有唸過爆窗 但有阿嬸阻止話要和平
我係其中一個 好彩最後都退哂入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞