黑警近距離開槍

131 回覆
298 Like 11 Dislike
睇真d 果支似係警棍
疑似開槍果個聲係個彈爆果下聲
注意炒車 唔係槍黎
推到上報 上埋國際新聞
好在唔係槍
個女人冇事就好了
唔係槍黎 大家唔好炒車費事比位人入
切勿跟車太貼
我好希望你講既係真 🙏🏻
push
警棒尼,香港人唔好咁易比人影響,可唔可以自己分析下先,唔係人地話咩你就信
睇真啲 係警棍 我都爭啲炒車
但都不知所謂啦依一下
好似棍黎
我本身以爲係彈弓警棍聲
啱阿
以前群眾第一次被掉催淚彈一樣覺得不可思議
而加變左每次都有心理準備要面對
下次大家要自製防彈衣架喇
如你手上有關於今天(2019年6月12日) 香港警察對市民 記者 議員 使用不必要的暴力的圖片 影片 聲音檔案 請用以下方法發送到各大媒體! 請廣傳!

If you have any visual evidence or audio recordings of Hong Kong police exerting excessive and unnecessary violence on protesting Hong Kong citizens, journalists, and legislative officials today (9th June. 2019), please send them to the media attached below! Please spread this message!

BBC News
WhatsApp: +44 7555 173285
Email: yourpics@bbc.co.uk

NBC NEWS
WhatsApp: +1-646-858-9310
Telegram: +1-646-858-9310
Email: tips@nbcuni.com

The Guardian
Whatsapp: +44 7867 825056
死警犬
fk
冇開到 狗棍嚟 批評思考
應該唔係槍
咁近射頭
平時war game d氣槍咁近射都好危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞