強烈譴責將軍澳名校校長語言暴力行為促連登仔嚴厲執法

154 回覆
252 Like 0 Dislike
出席遊行 完結 好好休息
出席集會 做好分工

每次都要留力
因為呢場係硬仗

唔每次都出 就會輸

法國黃背心 以致所有歷史
都不會一次成功

更何況依家正面對柒婆 極權統治

香港人 撐住!!
614 油油行動 正式啟動

大家一齊入黎發夢,幫手推同share出去

614 油油行動 正式啟動
https://lih.kg/1217162
老師全部都冇用
物理老師仲會得閒係休息室行出黎同佢吹水,但明明上緊堂,學校成日屌啲學生成績差係咪無上堂,仆街個老師都唔撚教上條撚咩,全班堂堂都係自修
之後都好似唔使寫家長信都退出到
因為音樂老師有左豎琴隊呢個新寵兒
中西樂團?冇你地的事了
利申:中三經常走樂團練習,然後直接連人都唔出現
垃圾九流學校 wfc
唔係仲有喺Chem lab地板放火咩
呢條友又似係唔撚洗柒做嫁
當年係中學 上音樂堂係無撚學過野
出到嚟發現自己咩都唔識真係好柒
又係納稅養佢哋呢啲人
咁荀嘅工我都好撚想做
高層包庇佢大家都知
當年聽聞告到上教育部係有關欺凌啲學生
校方一句已內部解決左 就咩撚事都無

當年係有人聯署呀
搜書包囉 收埋你張野咁又點呀
學校權力係大過警察嫁啦
警察要搜你身都要合理懷疑
學校話你張紙有問題可以就咁收
今次打壓校內言論自由
好正常呀 完全係佢哋做開嘅野
名校?
讀者投搞

麻煩大家分享出去🙇🏻‍♀🙇🏻‍♀所有校友、學生、教職員都可以一齊聯署🙇🏻‍♀🙇🏻‍♀

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3E4_dD3ENJTe1oYQo7Ae-MSaPhqghk1Retk-OrhV-0M-PnA/viewform?usp=sf_link

印象中學生會答問大會都係學生會一早寫定問題內定同學照稿讀
連個學生會都搞成咁仲講乜民主
有冇人有大幅啲?
[廣傳][長文]長期革命,每個人都要準備對抗催淚彈/胡椒噴霧必須用品
https://lih.kg/OeDsoU
各位校友,聽講聽日有師生校友bbq活動,等我地一齊重温當年情!!!
一推再推
我聽日都會返去
套校服有啲熟口熟面

取消左
名校我年代有人派入去喊咁口喎
點解?有冇ching打去問下?
電話在此
定係校友們都係 唔好 約埋聽日一齊返去?
要返去嘅話就緊要約埋一齊啦
但會唔會太急 未必多人出席
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞