強烈譴責將軍澳名校校長語言暴力行為促連登仔嚴厲執法

154 回覆
252 Like 0 Dislike
名咩撚野校,咁多年出左一個醫科生未呀,淨係我學校個年都出左2個hku醫學士,一個6科5星星一科5星啦,屌你老母我同我啲同學個分去到做間雞校狀元啦
利申 你隔亂個間
名咩撚野校,咁多年出左一個醫科生未呀,淨係我畢業個年都出左2個hku醫學士,一個6科5星星一科5星啦,屌你老母我同我啲同學個分去到做間雞校狀元啦
利申 你隔亂個間
名咩撚野校,咁多年出左一個醫科生未呀,淨係我畢業個年都出左2個hku醫學士,一個6科5星星一科5星啦,屌你老母我同我啲同學個分去到做間雞校狀元啦
利申 你隔黎個間
又好似真係出左一個醫科生
不過我諗個醫科生係靠自己多過靠學校
王華湘真係好垃圾
內部分化 師生關係混亂
利伸:舊生
學校又要係初中推啲咩一人一音,逼人交錢學樂器,基本上無得唔參加咁,表現好啲又要強制入咩中西樂團,有人黎學校就表演比人睇,退出要寫家長信,但寫左都有機無用,學校會揾啲老師同你動之以情,曉之以理,好多時都係要繼續被參加
咁多年得一個?
我畢業個年都多過王華湘
仲要宣基歷史短過王華湘,都冇人夠膽話自己名校,不過呢件野唔關王華湘學生事嘅,樓主鳩改啫
條友係似唔洗做嫁
個個月十幾萬人工
唔洗返嫁份工
之前俾人質疑過啦 返工時間問校務處條友係邊
個女人話係私穩唔講得
6月9遊行要交稅嘅人
你地啲錢交哂去養佢嫁渣
屌你老母
真係唔想認自己讀呢間
我入到u同呢間垃圾學校一啲關係都無
個唔知牙醫定醫生都畀呢間學校自high咗幾年
舊生here

當年入左廢班
屌佢老母日日洗腦叫人quit去讀vtc
次次見家長都叫家長諗下
本身班主任會由中四跟到中六唔變
點知比兩個老嘢班主任棄咗 話頂我地唔順
好在最後換左三個有心教嘅做班主任同科任
唔敢話咩成績好好多 但個風氣認真左
不過呢幾個好老師都走晒啦

一句講晒 垃圾學校 誤人子弟
牙醫
仲成日打飛機話好多學生係台灣讀大學
好似話同女學生車震然後比人篤灰
嗰陣以為捱到入精英合唱團就唔駛俾錢買樂器俾學費,點知入左都係要個個月俾80蚊請出面老師學唱歌
聽係搞大過個肚添wor,之後女學生退學,呀蛇就仲繼續教
個啊sir高中剩係教組合科學,試過3連堂有2堂係休息室打機
好似好鍾意大大聲咁聽歌
好似仲識太極同詠春
聽人講仲會係休息室同物理老師玩氣槍
一推再推
學校鍾意車大炮 學生都係
講起一人一音,又唔可以唔提某音樂老師許XX,
真係極品到一個點,
上音樂堂唔係學樂理,而係唱K咁唱流行曲就算,
一係就睇啲咩迪迪尼卡通,咁就叫上左音樂堂,
重點係明明都唔用本音樂書,
但無帶書又要屈啲同學買1磅優之良品請佢食
下堂無買,就留堂直到你買先完事!
依家初中生好多錢咩?
1磅優之良品啲錢夠我係學校食幾日啦!
多年黎同學校投訴都冇用,校長都係包庇
有年好似有人投訴到出面,然後學生自發聯署做証,
結果唔知邊條XX告密,學校即刻搜書包收走張聯署
依家打壓學生自由,真係唔出奇

利申:已知發生左十幾年,依家仲有無就唔清楚
話休息之後仲踢撚住足球咁行出嚟
仲有另一個男physics呀sir 為左個前兩三年grad既學生拋妻棄女
呢間學校真係痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞