web版問題

32 回覆
6 Like 0 Dislike
睇post碌到最底冇左上,下一頁
Google chrome
比完正評後,唔識更新,除非按F5先更新到
有時reply 完自動跳咗去最後一頁, 對追緊post 嚟緊幾煩吓
預覽死左
冇反應
封鎖名單冇得碌上下 太長睇唔哂
web版留名幾時可以同app版同步?好撚重要呀

同埋block人可唔可以加原因,限字數一句都好
有時見到show blocked user心諗都唔知佢係乜水嚟
有時reply 完自動跳咗去最後一頁, 對追緊post 嚟緊幾煩吓

app版如果最後一頁覆都有呢個問題(回完會彈落去最底)
唔知fix咗未

有時見到show blocked user心諗都唔知佢係乜水嚟

補充,我係講已閱粒紅點
因為有時一邊清晒,另一面仲一堆紅點好煩
一係整粒掣可以一次過清+跳去最後一頁
同埋點解碌下有得下一頁
但碌上就冇得上一頁
個「留名」refresh唔到,就算我重新㩒多次都係一樣
最好上面加粒refresh掣
有得改web 版 版面設定未?
姐係可以好似daarj 3頁式 ,現時2頁式, 同埋傳統高登1頁式
同埋點解碌下有得下一頁
但碌上就冇得上一頁

可唔可以轉做一頁一頁咁,宜家一碌到最後個人認為好唔方便
姐係可以好似daarj 3頁式 ,現時2頁式, 同埋傳統高登1頁式

講咗好耐
而家睇落似專登唔整

我但求佢整返好啲基本嘢算啦而家
同埋點解碌下有得下一頁
但碌上就冇得上一頁

可唔可以轉做一頁一頁咁,宜家一碌到最後個人認為好唔方便

其實ok嘅
但最好頁與頁之間整到轉頁數/上下頁button
同埋啲圖唔好拉落去先開始load,咁樣掃post會好慢

你block 完咪原因個到又係一句on9算
我唔知啦

你block 完咪原因個到又係一句on9算
我唔知啦

唔會,我想睇下係因為洗板定五毛定講嘢太on9
而家完全分唔到
睇post碌到最底冇左上,下一頁

連巴~~~~ 呢個可唔可以加返

講咗好耐
而家睇落似專登唔整

admin 係度,但又唔理,真係好sad

講咗好耐
而家睇落似專登唔整

admin 係度,但又唔理,真係好sad

睇留言真係屌多過讚
而家連登慢咗好多
係咁出 搵唔到
個頁數顯示&轉頁應該要顯示返去上面,有時睇人哋畀嘅link唔知個post有幾多頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞