【文宣】推香港公安上Reddit全球首頁 集中post (ver.2) 20:00

127 回覆
191 Like 0 Dislike
r/news係美國本地新聞
國際新聞post上r/worldnews
已經 vote 哂!
Btw 除女人衫個post 咁多垃圾comment
推 仲差張爆頭
去r/HongKong 都有幾多人post咗
news佢有講rest of world都得 可能真係被和諧
now係worldnews開多個post
因為樓主太主觀,關於news嘅話中立少少會好好多
pish
推到黑警被送上國際法庭
1.唔好再喺r/pic post片或者gif啦好嘛
2.外國人比較鐘意弱勢嘅人堅強嘅圖,而唔係俾人打得好傷嗰啲
3.被人hide咗就唔洗再post上黎啦
4.描述一定要中立啲

ps:嗰個女性被制服嘅post見到大部份comments都係覺得無問題,公安係無意圖無欲望去故意非禮,並指post主好有偏見

喺Reddit出post要留意subreddit rules,犯規好易俾人downvote
或者俾mod直接del post
r/worldnews貼新聞link記得唔好改標題
係,認同要中立
同埋啲片/圖最好講到成個故事,唔好冇頭冇尾,人哋唔知你咁多
ps:嗰個女性被制服嘅post見到大部份comments都係覺得無問題,公安係無意圖無欲望去故意非禮,並指post主好有偏見

其實都係 就咁睇相唔算好大問題 好難引到非當時人迴響
我係網上搵到啲bot generator
如果有人識homebrew,pip3,python個啲可唔可以試下幫手

https://github.com/ahaggard2013/Reddit-Account-Generator-and-Mass-Upvoter
做數就唔好 咁樣同啲垃圾冇分別
阻止白車無嘅?
Push
我個post入面有 係comment
使乜做數,而家都r/all第一啦真係會有反效果㗎咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞