(幫手推) 聽日轉戰MTR!!!聽日轉戰MTR!!!聽日轉戰MTR!!!

342 回覆
1601 Like 27 Dislike
所有乘客進入已付車費區域後,須在入閘後150分鐘內完成車程

未能於150分鐘內離開已付費區域,可被徵收相等於當時最高額之單程車費作為附加費。

大家記得夠鐘出一出閘
咪俾港鐵賺

超時同佢講唔見左張飛呢?
大家要奉公守法
認真 一班地鐵載客量2500 況且你逼爆一班肯定唔夠 d人最多咪搭下一班

自已諗下連鎖效應啦

大家唔好畀非黑即白嘅邏輯誤導
https://lih.kg/1210192
若果機場快線同青衣大橋都塞咗, 機場會點 ?

未能於150分鐘內離開已付費區域,可被徵收相等於當時最高額之單程車費作為附加費。

大家記得夠鐘出一出閘
咪俾港鐵賺

上次八達通入閘,原來感應唔到,
唯有出閘先同職員講
認真 一班地鐵載客量2500 況且你逼爆一班肯定唔夠 d人最多咪搭下一班

記得黃金週嗰排, 好多內地同胞拖篋搭地鐵, 好多時都上唔到車, 希望佢地儘量唔好返工時間去鳩嗚啦

同埋分散哂太多班車好難有效果
如果大部份人係金鐘站等 儲夠人先上車 咁就一班車夠
點解要分散出金鐘嘅人
怒㩒緊急掣啦!!!

大家記得夠鐘出一出閘
咪俾港鐵賺

超時同佢講唔見左張飛呢?

坐地鐵 唔洗口號 唔洗打扮 唔洗做特別野
有人屌暴動 你都屌埋一分 真係唔想聽就聽歌睇片打機
大隱隱於市 你無法判斷一個人玩緊野定真係搭地鐵

一齊扮鬼 何需捉鬼

大家記得夠鐘出一出閘
咪俾港鐵賺

跳閘出啦屌
大家入出面mtr果個tg gp 入面有資訊

link?
點解要分散出金鐘嘅人

因為金鐘根本打唔贏 班狗又冇性 裝備又好
大家入出面mtr果個tg gp 入面有資訊

link?

t.me/saveHK613
點樣搞掂mtr有咩方法?

咁多班車....
點解要分散出金鐘嘅人

你怕出金鐘唔緊要,但唔好阻人出金鐘
集體彈出彈入 唔比佢開
點解要分散出金鐘嘅人

你怕出金鐘唔緊要,但唔好阻人出金鐘

怕乜撚 我琴晚留到岩岩先走
push
最緊要返工時段,果段時間捉唔到邊個玩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞