呢十個鐘,對90後完全改觀晒

346 回覆
6054 Like 22 Dislike
唔好分化
見到有啊叔同啊嬋甚麼啊婆都係現場無咁前線地方一齊叫
總之,有腦嘅人想為香港好都唔會支持通過
唔好分化屌自己友! 要屌就屌d 垃圾警犬
00後都係
我90後見撚到咁撚多00後出來我都好撚感動
平時見00後淨係返大陸又講普通話
呢幾日發現原來仲有好多00後係唉唔撚識講啦
Respect
今朝去到真係,個心一直諗
點解要班年輕人咁樣出黎頂,我地依班大人究竟做緊咩
咪再分化 今日見到好多00後
再望下00後 90後真係香港最後希望

咪撚分化啦仆街 我夠00後 都係有心救港
但添馬個邊有幾多人嗌下口號都喘氣啊?
橋個班犬入嚟個陣你直接向後走定係盡拿物資啊?
其實90後先係最愛港,因為完全經歷自由慢慢被侵蝕嘅過程

唔係80後先係咩?回歸個陣90後仲好細個

就係回歸嘅時候都仲算係有自由,然後係呢20年入面慢慢咁冇咗
90後既我地已經經歷左好多
最有氣有力係我地 一定要守衛自己家園

我自己一個出黎,之後見又有人係自己出黎咪組隊,好多都係年輕人岩岩畢業同仲讀緊書。
不如咁講啦
邊個年代都有啲識諗嘅人
咪撚分化啦仆街 我夠00後 都係有心救港
但添馬個邊有幾多人嗌下口號都喘氣啊?
橋個班犬入嚟個陣你直接向後走定係盡攞物資啊?
不如咁講啦
邊個年代都有啲識諗嘅人

對啊

今次都好多00後

唔好再屌00後

利申90後
現場見到好多00後

今次都好多00後

唔好再屌00後

利申90後

分化啫,免疫
唔係搞分化
但真心不嬲都係我地90後做主打

80後算啲乜

唔好意思 語氣重左

收皮啦
吊呢種時候仲玩分化?今日出來嘅就值得讚,話知佢幾十後。
咩後都好啦,兄弟爬山,各自努力。
向今日每一位出黎既義士致敬。

大家為自己守護既野,願意付出到何等程度都唔同。向各位致敬~

搞到香港咁都係60-70班賣港賊做出黎,
班𡃁仔咁俾人打其實個心真係好心up
咪撚分化,今日出嚟都係自己人。
我喺添馬個陣有人話要first aid我拎撚住成箱成班掛住走 叫到喉嚨飛出去咁先有人嚟啊

團結啦屌
咪玩分化啦
每個願意為香港民主自由付出既人都係真香港人 每個都值得respect
大家加油 萬事小心
我喺添馬個陣有人話要first aid我拎撚住成箱成班掛住走 叫到喉嚨飛出去咁先有人嚟啊

團結啦屌

你睇6,9同今日。香港人好團結,個別人係5毛啫

收嗲啦 大把00後出嚟幫手
就算沖唔到最前 都有幫手去急救站/買物資
槍口對外啊
利申:00年 9號出到3點幾 今日又買糧食去免費派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞