呢十個鐘,對90後完全改觀晒

346 回覆
6054 Like 22 Dislike
改你老母觀?
咁你以前覺得九十後係點?
好似你地d八十後咁垃圾?

咪臭係 我地不嬲係咁
唔洗到你見到先黎改觀囉

你係屋企冇出來就收皮

我係度食晒煙又洗唔洗同你老母報到呀
https://youtu.be/d2T51_g88Mo

fuck the police 死差佬屌你老母
00後考緊試冇出嘅好多都有瘋狂spread有用資訊
團結 槍口對外 係我今日見到嘅嘢
屌你地老母分咩撚野九十 零零 二千後
個個有出黎嘅,有幫過手嘅都係自己友
分化黎把撚呀
你有你勇武,各有作用
未成功先分化,
好撚叻咩屌7自己人果位九十後?

利伸九十後
對所有參與者致敬
就算禁過個share制嘅都好過無
香港有呢班學生真係仲有出路
再望下00後 90後真係香港最後希望

知唔知有幾多00衝最前啊 我個02朋友係前面比啲催淚那到仆街 同埋現場大把00後啦 就我身邊啲FD都日日講啦

利申 發夢見到現場
不好再分化啦,只要一齊出黎無論咩年齡都係義士
不好再分化啦,只要一齊出黎無論咩年齡都係義士

無錯,我係00後又如何,見到惡法,一定要企出黎,大家同心協力
最撚熱血應該係班00後 雖然係mk仔 但好撚有心
我30
琴日都同我條女講
D後生仔原來咁叻

點解我公司D後生唔係咁
作為九十後,我覺要出席!一定要
依個政府每隔幾年就幫班學生成長,過多幾年我地就會佔大多數,希望守到落去
分咩80,90,00

出得來的都係自己人,唔好嘈啦

屌你老母
出去睇下有幾多中學生呀

屌條撚樣又分化
琴日真係勁多中學生出去
就算唔係中學生 後生果班睇落都細過自己

利申94
其實90後先係最愛港,因為完全經歷自由慢慢被侵蝕嘅過程

細時仲有機會經歷美好港英時代
幾時變咗會用年齡層去評價一個人

典型文革式批鬥
我呢個90垃圾表示,對00後唔住
改你老母觀?
咁你以前覺得九十後係點?
好似你地d八十後咁垃圾?

咁又唔好咁講
係仲垃圾過80後先真

利申90後
其實90後先係最愛港,因為完全經歷自由慢慢被侵蝕嘅過程

絕對係,老既上晒岸或者覺得改變影響唔大,00後好多受中国文化影響

有冇睇新聞?你有冇出去?
見唔見到幾多00後出左去???
食撚屎啦你
唔好理咩年紀。團結,目標一致,槍口對外先係最梗要。

食撚屎啦屌你老母你快啲死啦好冇
你去代出面班00後中彈
代出面班00後企前線好冇???
勁多十幾歲嘅學生
個個食煙食到咳晒又流眼淚咁
好心痛

應該係由大人保護學生既未來
變左要學生自己用血肉守護埋大人既未來

我地去保護但仲要比大人屌

雖然琴日主導嘅係90後
但好多00後都有幫手
相反,啲80淨係識企到老鏈咁遠嗌加油
完全冇參與過
其實有出都知好多00後在場
屌00後嗰啲一係鍵盤戰士一係3毛搞分化

身為一個90後 成日覺得啲00後講普通話食探魚飲喜茶
點知落起場黎都好勇武 企得好前 忍唔住為香港流男兒淚

請繼續相信 槍口對外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞