呢十個鐘,對90後完全改觀晒

346 回覆
6054 Like 22 Dislike
咪撚分化啦屌你 依家打完仗論功行賞呀?
咁得閒爭論出黎啦
好撚心你地啦
咩時勢呀,仲拎年齡層黎打j
雨傘可能有人未出過黎,但經歷埋今日,大個喇好無
讚你地叻好未呀
見撚到今日已經好灰,成班仆街仲拎00段90後80後後爭光環,我屌晒你地老母呀
我就快登陸啦!14年9月28在政總硬食崔淚彈,所以,好憎滿口大話嘅支共正苦!

年輕人,加油!好在有你地!

我朋友 見到有著住中學校服
可唔可以唔好再分化 屌你老母
我係00後食催淚彈放題食到喊🤗
喺元朗 出完 買緊物資 有冇人可以幫我帶野出去 唔會好多 好輕
冇錯,唔好再咩00後、90後、黃絲、藍絲,呢個係全香港既問題,大家應該萬眾一心,槍口對外
又係你條on9 仔,支持LG 果然係on 9
喺元朗 出完 買緊物資 有冇人可以幫我帶野出去 唔會好多 好輕
梁天琦
黃之鋒

90後

2014年全部大學生都係九十後 ( 93-96)
高中生都係90後

做左幾年野又肯出來既80後有幾多???
我有個89年既FRD 由佔中已經幫撚住哂D黑警
佢地果代都大把人去當差

80後大部分廢就廢
咪撚靠把口
90後搞過兩次大型運動
呃唔到人.全部都會寫係我地香港歷史入面
又係你idog
你同事80頭中定尾。我覺得3者都幾大分別
唔好將反國教拉埋入黎講

圈子唔同, 調轉講我都唔識你半個90後有企出黎
我自己之前出過講港英年代香港既 post , 我講過 90 年代之後出世既朋友 , 佢地雖然未見證過香港最自由最輝煌既時候而又為香港付出咁多 , 我真心欣賞你哋
80後:要返工,不了,香港加油
理撚得你地幾多後啦
出得黎既就係自己人
利申90後
槍口對外
好想大家都讚下肯出嚟嘅00後 佢地唔知出嚟有咩幫到手 不停幫手搵物資比野你 照顧身邊啲人 眼見有幾個中二中三企係前線 但乜都無 忍唔住叫佢走 寧願幫下其他位 佢地二話不說即刻去
其實佢地無必要承受呢啲野 但願意企出嚟嘅都係佢地
利申 90後
若果係經歷左咁多野
咁你大個仔未?
若果你係為左光環,為左歷史有你個名而左一句90後右一句90後,我只係覺得好可悲
梁天琦,黃之鋒都唔會係因為想留名而企出黎
80後有黑警,難道90後無?用黎做比較好開心?
你為乜企出黎?
今日開始屌05後
我90後 可惜我身邊既90後都係港豬 所以次次出黎得我自己一個
啲組織力可以贏撚晒大台,放心交香港畀你哋。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞