香港匿名者已支援!

262 回覆
2840 Like 15 Dislike
是但搵左個網睇下佢地係咪真係搞到死左

但我上到

你禁入去會發現server down左
你當anonymous係口交部?

勁呀
TG比人HACK左了

但我上到

你禁入去會發現server down左
你當anonymous係口交部?

有西用???????????????????? 搞放dmz既野
老老豆豆2019年,網絡安全仲係未完善,就算幾頂級既it9寫都一定會有漏洞

老老豆豆, 你以為你atk既只係放網頁既server?
喺元朗 出完 買緊物資 有冇人可以幫我帶野出去 唔會好多 好輕
lm

屌睇到眼濕濕
[持續更新]
如果大家都想寫俾外媒睇,以下喺D簡單Vocab嘅翻譯。如果有錯請巴打幫幫手改,亦都可以自己再加更多Vocab

Extradition Bill 逃犯條例
Legislative Council 立法會
Central Government Complex 政府總部
Crowd control barrier 鐵馬
Water-Safety Barriers 水馬
Legislator 議員
President of the Legislative Council 立法會主席
Riot 暴動
Fugitives逃犯
Democracy 民主
Pepper spray 胡椒噴霧
Water cannon 水炮
Tear gas 催淚彈
Occupy movement 佔中運動
Jurisdictions 司法管轄區
Chief executive 行政長官
Student union 學生會
Boycott classes 罷課
Singing hymns 唱聖詩
Stop and search 搜身
Abuse of power 濫權
Loopholes 漏洞
Carrie Lam 食屎狗
Repression鎮壓
Disparity in strength 實力懸殊
Shield盾牌
Sundries雜物
Flexitime 彈性上班
Goods/Materials Station物資站?
Dllm好撚正
It狗萬歲
好!
有冇機會叫佢將無線新聞改到唔再CCTV
切勿以身試法
如果有任何人比任何網址或程式你哋嘗試去hack任何政府網站
絕對唔好做 5年前有朋友因為類似事件瀨左野

上門拉左定點先

上門拉 搜埋屋企 拎埋電腦走去搜證
大家唔好㩒入去個啲連結

我都記得有件咁嘅事,佢放條link出嚟
啲人又傻更更走去click.
好似有幾個上咗身
各位小心撞車...

但我上到

有冇人呼籲到外國Anonymous

想佢搞9mtr多啲
好勁呀匿名者,警犬驚到喊
各有各做 多一分力就多一分力
做咩都好唔好屌
真係好有建設性
真定假呀
好勁
香港係時候要有自己嘅旗幟同戰歌
https://lihkg.com/thread/1218244/page/1
希望大家可以發揮創意

網站死...零影響...
仲有backup office
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞