香港應該開間地下民間訓練營

73 回覆
135 Like 3 Dislike
香港操咗體能同基本體術先啦,要人多同埋底子好,根本全民皆兵就最好
係, 有基本健身強壯體格同體能. 冷兵器下其實已經夠本錢同速龍一戰.
警隊/軍隊用的日常操練體能清單, 義士可以自發個人照住做. 個人做呢D體格操練只喺健身唔犯法. 狗係入你唔到.
Navy 巴好似PO過US navy 體能要求. 做到果個級數的體能要求的話, 唔計GEAR差距, 1VS1 速龍個底唔會係你對手.
咁樣只會令更多市民受害。你用雨遮佢已經開槍, 如果你攞武器 佢可以用真彈同埋叫解放軍。請三思而後行。幻想下好了。 如果真係個個有槍有武器 去抗爭 香港只會變成巴勒斯坦。
喺, 外國喺唔想睇到一個國際大都會, 打到變成癈墟.
香港人都未被迫到, 即使變癈墟都要爭取獨立自由咁極端的地步.
其實唔駛打贏或者消滅佢 咁同推倒惡法冇太大關係
最緊要唔好輸
長遠來講當然喺建立真正屬於香港人的政權/當美國第51洲仲好啦.
不過而家先集中喺反送中度先啦. 唔好搞亂個topic.
發夢一齊去旅行training
利申:柔道教練,體適能敎練
對小弟來講, 其實迫到美國出手立民主人權法案等高官一齊陪葬, 就已經贏佐啦. 佢過唔過送中都冇分別.
唔好意思都要講: 我喺支持柒婆一意孤行過送中條例的(同trump trump一樣思路). 有人以為醒咁殺雞取卵加速自殺. 咪由佢攞去死攞. 依家咁迫佢撤回送中成功, 某程度上仲救佐XI一命. 仲有機會靠香港來騙外國.
你隨街執到嘅都可以係裝備 問題係冇人夠膽用 當兵最大嘅原意係激發你嘅勇氣
用生命受護生命
最基本做下GYM先
香港太多排骨仔, 人地黑警除哂裝同你1ON1 你都輸
長期置頂個做gym post
其實有志之士直接加入警隊潛伏,會唔會易啲?又可以收錢受訓。

而家每年請千幾個前線警員,只要忍幾年加埋有幾千人,將來呢班人都會放係前線,等關鍵時刻一到,呢班人直接倒戈。
其實香港好多高手,平時啲三合會打手,三拳打死人個啲高手,仲有啲兇悍南亞,有辦法叫得郁就贏面大
請問有無糧出?
有冇國安法拉一拉樓主 原來當年咁多暴徒都係樓主搞出黎
希望國安做野 樓主呢d 仆街係應該比人拉去坐監
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞