2016海關投考(5)<預祝人人有offer>

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
其實你地點練800m?
三分鍾內真係好難
仲有穿梯可以點練?
求救各巴打

又唔駛拎到爆分既
穿梯 有啲地方公園係有垂直四五層咁
其實你地點練800m?
三分鍾內真係好難
仲有穿梯可以點練?
求救各巴打

又唔駛拎到爆分既

800 我3:14
其實你地點練800m?
三分鍾內真係好難
仲有穿梯可以點練?
求救各巴打

又唔駛拎到爆分既

其他點練?
跳遠我好屎
比d希望大家:

5月收6班。

9月收10班,

最後出年1月收6班

今年年尾出招聘。

消息來源係?可信?

現職學堂教官講的
其實你地點練800m?
三分鍾內真係好難
仲有穿梯可以點練?
求救各巴打

又唔駛拎到爆分既

其他點練?
跳遠我好屎

跳遠我2分,無練,係打開籃球
其實你地點練800m?
三分鍾內真係好難
仲有穿梯可以點練?
求救各巴打

800米係肌耐力為主,果時我練就係800米分開4段,200米慢跑,200米快跑咁樣。
跟住可以試下計時跑下800米,保持平均速度。
800米我係樓下七人場跑三圈半 果陣傷住上都有3分15
跳遠大約有三分
體能真係唔洗咁認真 合格就得
好似我咁20分都冇offer
等到on9

same here 巴打都等緊waiting list?

咩心態 要成功做到一樣野 每個部分都要咁認真
比d希望大家:

5月收6班。

9月收10班,

最後出年1月收6班

今年年尾出招聘。

消息來源係?可信?

現職學堂教官講的

會唔會知大約幾時會call人bc
返工等放工
其實體能你日日做運動,跑下步做下GYM,合格應該冇咩問題
但要800米高分GE話,我係跑海濱來回~ 但最尾,不論你幾攰都要用全速,咁先練到!

利申: 800米 2分40 PFT results:23/25
但要800米高分GE話,我係跑海濱來回~ 但最尾,不論你幾攰都要用全速,咁先練到!

利申: 800米 2分40 PFT results:23/25

25?海關考4項咋,總分應該係20.....

其實佢講嘅野都無錯嘅

其實佢講嘅野都無錯嘅

Immg 定CSD好似係25分

其實佢講嘅野都無錯嘅

Immg 定CSD好似係25分

兩個部門都係25分
其實你地點練800m?
三分鍾內真係好難
仲有穿梯可以點練?
求救各巴打

800米係肌耐力為主,果時我練就係800米分開4段,200米慢跑,200米快跑咁樣。
跟住可以試下計時跑下800米,保持平均速度。

間歇跑
我果陣四百米咁練
最後四分
家陣頭輪等入班嘅巴絲咩情況

穿梯
拉力
呢兩個項目點様攞高分
係香討見到有人話後日簽conditional offer 巴打們又咩環境?
我想問 體能有無爸絲知其實計唔計總分 因為有d話計有d話唔計
我岩岩合格得12分 係咪入班機會渺茫 基本法得80
(利申 紅巴)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞