2016海關投考(5)<預祝人人有offer>

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
已經打定輸數 頹到唔知講乜好了
已經打定輸數 頹到唔知講乜好了

I know your feel that
個post宜家靜到

一開咗gp就多數係咁

開咩gp
個post宜家靜到

一開咗gp就多數係咁

開咩gp

勝利者gp
叫下春先
報左ia同pc
報左ia同pc

有人唔做去做狗?
唔好為人工而做
除非你真係好大使命感
覺得自己一定要做警察
要除暴安良
如果唔係回頭是岸啦
寧願做私人公司都唔好做狗
報左ia同pc

有人唔做去做狗?
唔好為人工而做
除非你真係好大使命感
覺得自己一定要做警察
要除暴安良
如果唔係回頭是岸啦

巴打,好憎警察下,工作上你地有無接觸?
報左ia同pc

有人唔做去做狗?
唔好為人工而做
除非你真係好大使命感
覺得自己一定要做警察
要除暴安良
如果唔係回頭是岸啦

鳩估 拉毒販會有聯合行動 或者拉左pass返俾海關
睇今日vetting 頭批連頭批後備都應該叫齊人

姐係waiting都一早出晒?

waiting 應該未出, 我意思指第一輪入班既連後備都應該call 晒

巴打係現職,頭批連後備大概有幾人?
消息來源係?

waiting 應該未出, 我意思指第一輪入班既連後備都應該call 晒

消息來源係?

岩岩先vett 完
我呢批16個人, 一日有4個時段

有人估3日大約有190人vetting,頭班入140
有成50個後備

消息來源係?

岩岩先vett 完

有成50個後備

咁姐係vetting左接近一半人

消息來源係?

岩岩先vett 完

有成50個後備

咁姐係vetting左接近一半人

200 個vetting
報左ia同pc

有人唔做去做狗?
唔好為人工而做
除非你真係好大使命感
覺得自己一定要做警察
要除暴安良
如果唔係回頭是岸啦

又唔係話憎嘅
每個部門都會有好人有壞人
但眼見大部警察完全顛倒是非黑白
身邊有朋友係做警察 都好似被洗腦咁
所以都幾慶幸自己唔使做狗
雖然cne好多老屎忽都同狗冇分別

sor 1999
巴打絲打 可唔可以講下去北角vetting流程 要注意d咩或者帶d咩係email未提過的
巴打絲打 可唔可以講下去北角vetting流程 要注意d咩或者帶d咩係email未提過的

呢度係失敗者聯盟 你去返出面vetting個post啦

不要再說了

錯 係未成功姐 點會咁快判自己失敗

錯 係未成功姐 點會咁快判自己失敗

坐等5點 睇下有冇email
其實唔係好明巴打們講緊咩 意思係而家只係call頭一批入班?之後仲會有第二三批定得返waiting list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞