2016海關投考(5)<預祝人人有offer>

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
無人知下一批waiting幾時出
我另一邊考救護頭批同waiting vetting email爭左一兩星期 希望海關都咁快
無野收

巴打之前有收call補文件
可能系分批vetting 呢

系你老母咩
唔識字做乜撚野海關

已經唔係第一次咁打
系你老母臭雞
無野收

有啊正是在下

系你老母咩
唔識字做乜撚野海關

已經唔係第一次咁打
系你老母臭雞

係 鬼唔撚望佢wait到reject
我另一邊考救護頭批同waiting vetting email爭左一兩星期 希望海關都咁快

巴打 你有冇查過自己waiting係頭中尾邊浸?
高登巴打今日一個人都無收到?
無野收

有啊正是在下

巴打waiting 既機會都大

巴打你救護waiting 係email 定寄信比你
無野收

有啊正是在下

巴打waiting 既機會都大

希望係 有得waiting都好

系你老母咩
唔識字做乜撚野海關

已經唔係第一次咁打
系你老母臭雞

洗唔洗呀
無email

巴打 你有冇查過自己waiting係頭中尾邊浸?

waiting 我果邊一日vet左3批 我係最早果批 但分我就唔知

你又有考?email收vet 之後收信waiting list

你又有考?email收vet 之後收信waiting list

無考
想參考計返海關呢面既時間
入唔到第一㧗
希望有waiting
咁快過左四個月 10月12先pt完
好奇一問,多唔多u grad收到email?

收唔到

系你老母咩
唔識字做乜撚野海關

已經唔係第一次咁打
系你老母臭雞

洗唔洗呀

系你老母

收唔到

無啦屌

系你老母咩
唔識字做乜撚野海關

已經唔係第一次咁打
系你老母臭雞

洗唔洗呀

系你老母

你on9架 又唔係我打系
而家email嘅只係頭班架啫
應該未sd晒頭班百幾人嘅
大家比啲耐心等下 入到黎做就知政府做野幾咁慢
大家加油啦 我都經歷過
等待呢幾個月真係好痛苦
希望連登咁多位巴絲都順利入班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞