2016海關投考(5)<預祝人人有offer>

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
5點半喇屌

可能派哂了

似啦

皮已收

gg
照計會收到waiting 定reject?
咩都冇
有冇人今日有消息

等reject

等reject

等waiting

等reject

等waiting

希望有waiting, 好想轉工
今次email係先send第一批定一次過send哂5百幾個人?
今次email係先send第一批定一次過send哂5百幾個人?

應該第一水人啦

等reject

等waiting

個email唔知f5左幾多次

等reject

等waiting

個email唔知f5左幾多次

電話個F5 都壞咗
今日冇人有

應該第一水人啦

如果剩係第一水既話我相信仲有希望

應該第一水人啦

正路應該係第一批 唔信五百人咁快send晒mail

應該第一水人啦

正路應該係第一批 唔信五百人咁快send晒mail

Waiting list都好
雖然冇消息係頹 但理性諗下
呢兩日最多send左百零二百丁友 咁起碼仲有二百幾三百個位係度 應該係分批waitng 等有班出再vetting
以前現職巴打都講過 唔洗兩日就定生死既
都唔知咁快認輸仲咩
仲有waiting list驚咩
比啲正能量好冇
都唔知咁快認輸
比啲正能量好冇
派完第一水vetting係咪就會派返一批waiting?
都唔知咁快認輸
比啲正能量好冇

希望在明天
可能系分批vetting 呢
可能系分批vetting 呢

系你老母咩
唔識字做乜撚野海關
派完第一水vetting係咪就會派返一批waiting?

姐係仲未派晒500個?
無野收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞