ACG文字格劍區 (55) O:-)又要抄post又要反69

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
警告:管理團隊已收到有關本主題之大量投訴,在此提醒會員請勿張貼圖片。如情況持續,違規之會員將被永久封鎖。

Reference

井狗. (2019, April 10). LIHKG動漫台ACG區ban圖精華有露點,繪畫兒童露點圖. Retrieved April 16, 2019, from https://lihkg.com/thread/1100374

[井語錄]
掘緊有無ban圖
人地都講明搶都仲要支持
再玩就出手
又要學人搶又要叫人停扮咩
佢陰我
咁鐘意玩又re多次
再覆唔好怪我
次次都係你地玩野先
佢要我停覆完佢再搶1001我會報復
條友陰我所以我唔會再放手
XX:XX起所有再覆佢果個將會開始狙擊
再覆佢post就唔好問咩原因
要嘈因為你地
我計好晒40日左右應該可以推完比你開但有條友99X要玩野叫我停一復條友就去搶
扮夠味每次都叫人去開
陰人就得?
今次我唔會再忍
關你地咩事每次都要叫我放手 好煩
我只要佢刪曬全部XXXX姐有幾難?
你除左上網恰人,搵人玩仲識咩?
我起碼都考完會計果堆卷,有牌
雙失?我今年成年都為左專登去讀同考海外司法試
你地事實係wo
抄post咪中左重複貼文
條友又推post la
係咪扮睇唔到?
人地擺明搞事你又扮睇唔到
唔係支持創意零分只係copy又點會咁
話人抄果班接直copy有咩資格話自已有創意
果條友又推又重複

以下係錯誤示範 大家唔好學 thx
做緊鍵盤戰士啦 係又屌唔係又屌
死毒撚 出面打緊仗呀依加 屌你老母
by cc台
屌你老母,仲惡撚過黑警嘅?
佢話你冇做就冇做啦
想逼撚死人咩 依家咪做緊鍵盤戰士囉
但又唔敢去其他台架喎
死毒撚 出面打緊仗呀依加 屌你老母
同黑警一鳩樣,剩係識得淆底
佢地嗰兩條友好似每個post都入一入去屌一屌
聲優愛好[48] 早見沙織5月29日生日快樂!!!
https://lih.kg/hRinuhX
真係個個都入去屌
蘋果live唱緊聖詩
諗起Detroit become human
叫佢兩條友去埋波台同娛樂台啦
去埋感情臺 (5p臺)啦!
去埋井務台啦屌
其實lur舊香口膠喺個地鐵門到,令到個地鐵門山唔到有冇用。記得之前新加坡好似有單野都係咁
$1500+48hrs
香口膠唔夠力

地鐵車門要過某一定嘅力道先會彈返開門
南亞人 香港人需要你
https://lih.kg/1204093

邊個屌鳩我動物台手足
蘋果live
訪問高達斌
咁突然跌左支強力膠水,然後個蓋開左,倒到門嘅周圍都係d膠水呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞