無聊咁諗,如果用國旗,習大大當擋箭牌

23 回覆
77 Like 5 Dislike
岩岩見到有新聞習大大都睇緊香港新聞,如果大家準備定國旗、習大大畫像,貼係雨傘,或者盾牌之類。d警察係唔係仲一棍棍打落國旗,習大大頭像度?

如果係,香港警察將胡椒噴霧噴落習大大畫像,一棍棍打落習近平度,外國記者,大陸記者影到的話,場面都咪話唔驚人,邊度有警察打習大大畫像,然後居然係香港特區,哈哈。
一早就應該攞住毛語錄、唱起來不願做奴隸的人們嚟對付牛鬼蛇神
唱紅打黑 2014陳雲叫人做 比人笑佢
時移勢易 依家人地係皇帝 咁做唔係無得諗
邊次,未見過⋯
上次係小心翼翼慢慢搬走,
今次印係防爆盾比黑警亂棍打。
同上次唔一樣,上樣呢 d係裝飾品,唔係係盾牌雨傘上,同警察親手一棍棍打落習大大度好唔同
試下無壞
當然得,當年唱紅打黑元朗踢gip行動最收得,係班友仔日屌夜屌陳雲冇食藥咋嘛
唔好諗依D無謂野 照打鳩你
打落國旗等如警察犯《國旗法》!!!
不如捧個開光關公像衝
二戰時美軍飛虎隊 (唔係黑警) 係機頭塗上🐯一樣,
有心戰作用,習帝個樣越大頭同姦笑最好。
照打——>同意好大可能照打,然後一百個香港警察用警棍打落有習大大畫像的傘到,場面何其壯觀,而如果外國媒體影到一堆警察打習大大,而習大大又睇到,後果可大可小,因為你唔知習近平諗緊咩

唔打——>當然最好,不過機會唔大
有諗頭, 可以試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞