梁烈唯(徽徽)支持反送中後疑似被大陸網民辱罵

866 回覆
6514 Like 24 Dislike
香港影壇欠勁廢一個膠袋
痴線
微博 咪仲好
點解要喺instagram講
佢一馬當先 企咁前好難見唔到喎
希望和理非同勇武派停止互相指責,團結合作抗爭!

一場運動有前鋒後衛好正常,手法不一,但目標一致!

兩派唔同嘅抗爭手法可作多管齊下,互補嘅作用

希望和理非停止篤灰,指責勇武係暴徒

亦希望勇武派停止攻擊和理非冇鳩做

建議溫和派亦可以喺某啲方面支援勇武派,例如物資方面

希望行動不一定一致,但可以目標一致,聯合團結抗共
上微博同大佬狗開火
聽講好似話係有血緣關係,原來一直做臥底,真係峰回路轉
[member佢琴晚有份衝respect
屌你樓上班人係咪想害死徽徽
密都唔加下[/member]
原來佢身在曹營心在漢怪錯左徽徽了
笑死 你覆完分分鐘比人封咗個ac
我冇參與到示威
我都係今日上連登 睇到post先知道原來唯唯咁勇武

可以嘅話晒你幾秒鐘,入去留個言,可以嘅話叫多啲朋友來
〔置頂〕唔通溫和派就無嘢可以做?
https://lihkg.com/thread/1199622/page/1

小弟通知咗大家我聽日會去同朋友拎錢
如果順路可以join埋,中環所有銀行都有總行,你拎港紙/美金都無所謂,甚至問開戶詳情都得
最鍾意多人喺中環來睇我拎錢,你唔撳都可以來睇
唔好問有無用

利申:非鍵戰,就算聽日得我同朋友同記者都照去

----------

我哩個係新自發嘅行動,想畀更多人知道
哩個活動十分低成本
只係需要你排一排隊,去撳錢;如果多人,甚至可能撳唔到錢
適合有包袱,又想做嘢嘅人

大家要知道散播虛假消息係犯法,唔好為咗更多人來睇「我」撳錢,就去作料!
已經搵咗記者朋友,歡迎大家繼續share出去!
同時唔好煽動其他人!其他人陣間見到都去撳錢就……

可能有人唔認同,覺得我做嘅杯水車薪,但唔做過又點知?
應該好難 佢無留足全程 同埋佢戴晒cap帽口罩阿叔樣 好難認到
好似帶埋小朋友來學做香港人
民主男神
連仔幫手del post ok?
唔想香港失去呢位真明星
仲用套戲暗示港虎殺到埋身 希望大家一齊出去 徽徽
有冇link,想睇多d留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞