梁烈唯(徽徽)支持反送中後疑似被大陸網民辱罵

866 回覆
6514 Like 24 Dislike
感謝唯唯
香港靠你啦 徽徽
佢係咪del 埋ig
驚到懶屎 本身已經唔紅
我見到佢,不過廢事po相搞到佢冇嘢撈
呢幾日都冇笑過
見到呢個po即刻笑到瀨屎
cctvb最敢言男藝人非唯萎莫屬❤️
將軍澳清泉
多謝梁勁廢 真香港人
吊你老味第一張仲要係北角站
廢廢入左黎負評
本身成日都好灰 但睇完呢個post真係大笑左出黎
唯唯
呢d先係香港人值得支持既藝人!!
屌笑死
唯唯估唔到你肯為我地走出黎!
終於肯做返個人

知錯能改 如唔係騎牆就原諒佢一次啦

始終係無讀過書嘅老MK
敢於斷自己財路
入去同大陸人講佢去支持修例,反正我地知度咩料,等佢食曬兩家茶飯。
https://www.orientalsunday.hk/355176/%E6%9C%80%E6%96%B0%E5%A8%9B%E8%81%9E/%E6%A2%81%E7%83%88%E5%94%AF-%E5%BE%BD%E5%BE%BD-%E9%81%8A%E8%A1%8C/2/

多名網民到梁烈唯IG 感謝6月9日參與「反送中遊行」

梁烈唯(徽徽)做事一向低調,就連Instagram都隔幾日才會出post,他最新一張相就已經是4日前的球場擺post相,經過昨天103萬人的大遊行,竟然有人到他的IG留言,表示69遊行看到他,十分驚喜,感謝他的付出,網民紛紛指想不到徽徽只是表面愛國。

梁烈唯 tvb 封殺 徵徵

梁烈唯 tvb 封殺 徵徵
廣告

ADVERTISEMENT
之後開始十分多網民到徽徽的IG表達感謝,更引來連登巴絲討論,有巴打表示「你班友仔,徽徽無去都俾你哋屈到去咗,一定俾TVB封殺」,但再有巴打指有很多人都看到他,咁究竟徽徽有無去到69遊行呢?就要等佢自己回應喇~
屌 好心班大陸網民 班藝人殺咗你地老豆咩
遊個行表態姐 黃秋生 杜生 如是 今次就到梁烈唯同曹永廉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞