梁烈唯(徽徽)支持反送中後疑似被大陸網民辱罵

866 回覆
6514 Like 24 Dislike

各巴絲們請轉icon
我以後都會撐徽徽
佢係真香港人
咁撚得閒嘥時間玩佢咩
呢啲時勢要 是其是 非其非
做得啱嘅係要讚
惡法面前 徽徽覺醒了
ig睇左,想睇wei bo班大陸仔
唯唯

真香港人
唯唯我唔再笑你廢喇
但希望同時都可以保護番佢 唔好再推喇 因為佢行出嚟已經唔容易
個陣見佢企我隔離
我初都唔為意
佢一出聲 就知係佢
我問佢 你唔係愛國既咩
佢話 屌!愛港多過愛國呀 要搵食先咁講者
支持痿痿
屌 原來係真
保護佢
唔好上微博亂講

以前都唔覺 但小王子真係笑得好可愛

可以嘅話晒你幾秒鐘,入去留個言,可以嘅話叫多啲朋友來
〔置頂〕唔通溫和派就無嘢可以做?
https://lihkg.com/thread/1199622/page/1

小弟通知咗大家我聽日會去同朋友拎錢
如果順路可以join埋,中環所有銀行都有總行,你拎港紙/美金都無所謂,甚至問開戶詳情都得
最鍾意多人喺中環來睇我拎錢,你唔撳都可以來睇
唔好問有無用

利申:非鍵戰,就算聽日得我同朋友同記者都照去

----------

我哩個係新自發嘅行動,想畀更多人知道
哩個活動十分低成本
只係需要你排一排隊,去撳錢;如果多人,甚至可能撳唔到錢
適合有包袱,又想做嘢嘅人

大家要知道散播虛假消息係犯法,唔好為咗更多人來睇「我」撳錢,就去作料!
已經搵咗記者朋友,歡迎大家繼續share出去!
同時唔好煽動其他人!其他人陣間見到都去撳錢就……

可能有人唔認同,覺得我做嘅杯水車薪,但唔做過又點知?
蘇永康呢
一半啦 幫人捱警棍嗰啲就假嘅
佢鬼有咁大隻食咁多下咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞