[集思廣益]我哋IT人呢兩日點樣可以幫到手

42 回覆
43 Like 1 Dislike
Ping左先講?
聽聞ai對於(衫有人像)嘅識別好差
其實所有VPN service都係警察一查就會雙手將user data送上
無一間公司會為左1個user而斷送公司
多左一層。已有好好
唔該入侵thisav 同av 01先。 呢幾日無av 睇唔撚掂
係,其實你戴個口罩、帽、甚至係用顏料油花塊面就已經可以令到街邊現有face recognition失準
我相信有只要做main嗰班唔返工就可以做到呢個效果
可唔可以整個Apps set double password
第 1 個password 係開機用
第 2 個password 一輸入就會令手機全部敏感 資料消失
但個登入畫面都一樣。而家好多時都靠手機資料入罪。
戴左口罩就分唔到
同你用faceid 差唔多
出去遊行嗰時改口號「裝linux」
咁如果用 hyperspectral image會唔會穿透到呢堆障礙去learn 分辦人

雖然好似無聽過會咁影人
都係EM wave,差在佢睇埋不可視光,穿唔到咩障礙物
我未有聽過有system做過
我打咗篇嘢講啲狗點蒐證但冇人理
手機/電腦鑑證教學
https://lih.kg/1228109
夠平 新加坡租平過日本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞