港島新樓 首3年免息免供 有興趣tg我

28 回覆
0 Like 6 Dislike
有興趣港島區新樓嗎?首三年免息免供

呢個係以485呎$11,600,000做例子, 如果以plan B 付款,會先減售價4%,再有印花稅津貼15%,然後2月新年期間多減1%,實價是9,350,000, 臨約先付樓價5%($467,500),然後90天內付10%($935,000) , 發展商借會85%按揭 樓花20個月,2019年1月入伙 你可以先入住16個月!或者收租16個月! 全港新樓得南豐香島可做直借85%,個plan非常吸引, 香島是大屋苑,有4棟 望山景 係筲箕灣果邊,遲d附近,新鴻基仲有大型商場(香島入伙前落成)
有興趣telegram :yourhouse852
港島區或新樓盤: yourhouse852
痴線咁抵
有2m流動資金求推介
痴線咁抵
有2m流動資金求推介

有興趣tg我
係香港買層500 尺唔夠既樓 , 要成千萬
呢棟野買低層我真係祝你好運,嘈到你拆屋都似,大斜路,巴士站
唔夠500呎都要千鳩幾萬 香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞