點解國師會輸, TRUMP會羸, 唔係因為香港人問題, 係國師及其支持者問題

11 回覆
10 Like 1 Dislike
TRUMP: 口才好, 一舊屎都可以吹到變朱古力
國師: 指住舊屎同你講一撚定要信係朱古力, 唔信係你蠢, 零口才可言

TRUMP支持者: 係網絡一直係被民主黨支持者攻擊, 但又一直唔敢還擊
國師支持者: 唔理你有冇攻擊過國師, 佢地都會攻擊左你先, 總之就係周圍咬, 周圍樹敵

大家睇撚到個分別未? 咪撚再信國師話香港人幾蠢幾蠢, 跟本就係國師用埋D濕鳩套路先會輸得咁撚柒, 如果佢有TRUMP咁既料, 佢羸撚左九世, 洗撚搞到好似邪教咁咩
佢同侵侵最大分別係

侵侵講出常識,講出人唔敢講既意願

國師搬出神佛,講出人捨棄左既迷信
國師今日話XXX唔係港獨,聽日話XXX係如假包換真港獨,唔明既係你白痴

今日話希望自己輸,聽日又指責XXX搶左佢個位,無義氣反骨仔皇天擊殺

國師,你叫一班平民點追?你會唔會太離地?
小惠未偏,民弗從也<<<禮義廉同工__會好深明呢個道理所以周圍蛇齋餅稯

小信未孚,神弗福也<<<國師,你做過d咩可以令上天幫你皇天擊殺某某人?
佢同侵侵最大分別係

佢同侵侵最大分別係

佢調撚轉左次序姐

楂左旗、有話語權之後祭天地,咁就係恢恢傳統,重新構建國族信仰

未楂旗就已經滿天神佛,咁只不過係9up
其實一個係有錢佬,另一個係痴線佬,比黎做乜
屌你老母,你皇天撃殺死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞