[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zi-O 39 , 騎士龍 13

260 回覆
7 Like 3 Dislike
之前唔係話forever係平行世界
W同kuuga錶係其他途徑攞
係咪真係話侑斗同京介一樣樣?

佢玩到冇上身都做呢個動作
Geiz變身都好笑
桃仔上埋Trinity神枱
比你地咁講講,專登去睇番鎧武第一集
以為咁有心用番個啲畫面,點知唔係
期待下係咪有雜誌圖OOO個GataKiriBa分身踢
Oma zio少咗兩隻錶,
仲要唔知有無decade錶,
所以ZIO贏硬
經費燃燒之踢
原來final form係打oma zio
重以為今次final form慘到要打卒仔黎show off
唔係,都係打卒仔先
得到力量同齊錶可能係兩回事?
今集齊錶,就得到grand zi-o
但到劇場版真正齊錶齊力量,就會成為王
會成為魔王既oma zi-o, 定劇場版嗰個form
就睇主角造化

9諗
今集開頭都仲講緊差2隻錶,但結尾突然就齊錶。只可以講係大人嘅理由
你講乜春野
今集咪叫齊錶囉
只不過係當攞左drive錶咁解
我覺得grand zi-o就係decade錶既昇華版
而劇場版個終極型態就係zi-o II既昇華版
我意思係drive錶會好似ghost 錶咁
主角要自己重新得到一次
如果唔係點解要咁強調係差兩隻錶

我指grand zio 只係二十隻錶係主角手上就會出現
但佢未真正做到王
Drive應該當攞左
劇場版就係deno同kabuto篇之間應該
Ghost比decade整爆過嘛
咁咪要重新攞過囉
劇場版係真結局喎,應該打完oma tv完左個時間黎
劇場版confirm係翻過去救belt先生祖先
Belt桑嘅祖先唔會係三蒲按針掛
同exaid一樣,劇場版係tv之後

真花time回歸
記得之前有集日本綜藝訪問姐夫,同佢一齊去咗唔知東映定邊度office,門口櫥窗有個位專擺拉打,姐夫搵咗好耐都唔見有drive跟住灰咗,之後office嗰邊要出嚟道歉同埋影咗張相話俾姐夫知佢地擺返drive入去

你講完就見到了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞