[PS4/PC] Monster Hunter World [321] 9/6一齊出去行街好無?

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
又比佢拍死
最近重玩
想問下有無咩基本/萬用d既大錘配裝
你要隨時做好佢打你準備 因為佢呢招係無任何起手pattern 可以駁係任何動作之後 仲可以狂出 唔好貪刀 一刀一刀咁打
主要用氣刃1 2 突刺 上挑 但留意上挑係無耐衝 會被tk
袈裟都ok 但你要向右邊移
同理見切回斬個下向右上移動
咁佢就算出新招你都可以大迴旋避到
juno wong 求帶
有冇巴打帶打Juno wong
想問有冇公佈過iceborne 幾大?幾多GB?
諗緊買physical定digital 但係驚部機唔夠位
回歸mhw, 諗住打歷戰王黎準備轟轟, 點知ps plus過咗期, 結果solo淨係過到奇撚王, 仲要成身耐麻耐雷, 打咗成40分鐘
差1張juno票就,之後到麒麟
聽日繼續搵大神幫手
有冇位
歷戰王出到大細金?

入呢個集會,搵大神幫手
有冇人打Juno
可能有d 9唔搭8,但想搭單一問mon hunt world好玩d定switch個隻mon hunt gen好玩d
鳩估mhw 人數都多啲
mhgu姐係mhxx 兩隻都好玩
新手建議玩mhw 起碼想揾人玩可以上嚟呢到
Mhxx 同歷代操作大致上一樣
Mhw 算超真實超清畫面,操作同歷代有大改變,不過龍暫時少過mhxx,當然仲有好多改革,例如全地圖。。更多細節上google睇

但兩隻都未玩過就一定係揀mhw啦
玩完mhw玩mhxx,個畫質會睇唔上眼

不過mhxx我仲有開黎玩
今日先帶左部機返工

我玩完mhw宜家玩返mhxx喎
應該冇分別,相差只有鎧羅送多10防俾你
但手感會好唔慣

同埋我個人感覺係覺得mhxx難打d
集會所d怪d血量單人都好高
因為集會所冇單人 一個人同四個人都係一樣血量
仲未有增彈珠
個個都唔同講法,我都同你想法一樣
之後又有人同我講,話較過老金睇血量係有分別

利申 我無去証實過

因為係咪都咁打
請問依家整唔整到騰龍裝? 定要等活動?
整到,常駐任務黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞