[PS4/PC] Monster Hunter World [321] 9/6一齊出去行街好無?

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
已收藏,今晚搭車先睇

成日睇呢d solo片都好撚興奮
開live打樹難度真係好高,心理壓力好大
仲要不屈發動,即係唔貓得
冇得睇live
PC 太刀撚 歷戰王滅爐龍好難打
打野團 150血都一下轉身飛撲秒左 完全睇唔出起手
好難搵位輸出 琴日做左地雷搞到人地3貓就無信心去打了
200血
自己solo百幾二百場睇熟左d招,知道點避就易打架喇
jaga
6星有個任務未clear,出唔到個任務,有無高手話我知點樣先出到,卡住咗出唔到9星個新世界白風個任
我琴日訓前砌左套鎧羅劍 火 無屬強化 高耳 3級弱特 2級超會心 200血 1級精靈加護
希望今晚可以SOLO打得切
準備今晚試下SOLO
歷戰王滅爐唔係14號先出咩?
用太刀就練下見切避龍吼
你唔裝高耳多好多位裝其他技
想抄裝可以睇第一版
高耳去到後期係冇乜用,寧願用不動壽衣
玩到後期根本唔應該驚吼
點似你接近100%轆到同見切到。打juno wong 玩有盾嘅武器就唔駛理咁多呢啲問題
juno幾易睇 同貝一樣動作 會好似便秘咁樣之後叫
反應要好快 仲要KEEP 住有前置砍隨時準備見切砍
手殘好難練
炎王鋼龍呢類會咆哮殺既都還好
尊奴王真係無必要 尤其是你有200血
擔心嗌 不如擔心點樣反應佢小如來仲好

就算開大 你O吉一下接見切就無事
小心唔好太近落點 食佢後段飛刺啲傷就得
玩有盾武器就解決問題,次次打貝或Juno wong 用不動衣同叫個陣擋或由佢叫,有防3或防5,佢已經打唔入,磨死佢
PC版而家有
好 今晚試下再砌過套裝 唔要高耳
同問 近戰炎妃龍開大絕持續傷係咪一定硬食 無技能抵抗到
大劍都算係盾
想整把噴射大劍 但入坑太遲 無得整
想整把屍套龍大劍 果個翼同尖牙勁難出 打5場都無
打野團好難爆頭 睇黎都要自己打
最佳解決辦法係收武器 不斷飛撲
怕佢突然出反應唔切的話
可以閃光誘爆
大劍唔好當盾用,因為斬味跌得好快。玩返啲真係盾嘅武器,例如長槍同盾斧個啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞