OU nonjupas interview

438 回覆
12 Like 8 Dislike
如果poly-speed marketing ,OU global marketing ,BU CIE Marketing ,恆管 marketing 應該點排

Cie > speed = Ou > Hsmc
想問有冇人in過 creative advertising 果科
想問一下個流程係點

屌我31號in 咗而家勁不安
general得2.5x gpa
屌奶星差唔多十日都未有OFFER
有無人in咗Accounting? 想問會問咩咩 小妹4月7號in

其中一part 要你抽張卡 入面有個英文字 講兩分鐘

跟住一part gp discussion

張卡既字係咩topic 謝巴打

有幾十張架,我果張係apple 組員就wheel round tube.....好多

唔係有張紙寫幾時出架咩?
屌你 要我幾日內拎信+比錢

有啲咁既事? 我3月13去in電影設計
in完之後冇哂聲氣

in完之後冇哂聲氣

我諗巴打可以報定多間先..
我廿x號in完 今日收到offer

in完之後冇哂聲氣

我想問你地係咪報第一round?

in完之後冇哂聲氣

佢有Send email黎問我考唔考慮Year1
我accept之後就冇哂聲氣。。。
是咁的,我整左份form希望只係想整合SF既同學收生成績

希望各位幫下手填,雖然未必幫到後人,但比佢地作參考都好

麻煩收到offer既人幫手填填

填Offer https://docs.google.com/a/life.hkbu.edu.hk/forms/d/e/1FAIpQLScn8EyCFT2qA6JqYicbNy69qgSTHl2UVV7Y7wTYywNqkCpYeA/viewform

睇返2017~2018收生成績
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ipka88DTxamy4tWNQ_V9XYw8a3j2OlCT2wnqH-pCgtI/edit?usp=sharing

我會盡力幫大家keep update

希望多多支持
以為入到ou好開心?入到黎畢到業先開心都未遲,好多科都肥三四成人

係啲人質素差求合格定點?認真讀個啲應該唔會呀ma

所以我都仲諗緊take 唔take offer..
今年成22歲人
想問下in左既人/你地in嗰陣gpmate多唔多著suit

你本身報year幾?仲有咩科?

Yr3 商科 做咩?

點解佢會比year1 offer既?我報year3但佢叫我讀year2 最後比year2

Me too!!!!!

你咩科?有無交錢?

政政

巴打報左政政year幾?收左?

報左year 3 派year 2 交埋錢啦

點解佢會比year1 offer既?我報year3但佢叫我讀year2 最後比year2

Me too!!!!!

你咩科?有無交錢?

政政

你英文好唔好?講個陣全英?

Dse英文4 有prep self intro自覺講得幾好
In個時係全英

in完之後冇哂聲氣

佢有Send email黎問我考唔考慮Year1
我accept之後就冇哂聲氣。。。

要等佢寄信

你咩科?有無交錢?

政政

你英文好唔好?講個陣全英?

Dse英文4 有prep self intro自覺講得幾好
In個時係全英

臨走前你有冇問佢咩問題?你著老西in?
事關我有個fd都報year3 想有個心理準備

問我yr2 offer 會唔會考慮同埋問我有無問題就係咁
係著老西in啦
In個兩個prof都幾nice prep好d intro同有少少sense 就ok
有無人in咗語言研究(中文) 就in 好擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞