OU nonjupas interview

438 回覆
12 Like 8 Dislike
3月10 in 今日已經收到信

咩科

Social studies

想問面試流程同內容

咩科

想問面試流程同內容

我當時係個人in 係waiting room要做written test 答一條問題做25分鐘 當時係問soical media對青少年影響 好簡單最少寫250字 之後in個陣就1-2分鐘self intro 再based on你講既野同讀緊既科問問題 我個陣就係咁

咩科

想問面試流程同內容

我當時係個人in 係waiting room要做written test 答一條問題做25分鐘 當時係問soical media對青少年影響 好簡單最少寫250字 之後in個陣就1-2分鐘self intro 再based on你講既野同讀緊既科問問題 我個陣就係咁

Self intro係用英文?

咩科

想問面試流程同內容

Self intro係用英文?

Yes
想問有冇人收到下面3科ge interview?
1.English Language Studies
2.English and Comparative Literature
3. Language Studies and Translation
想問有冇人in過 creative advertising 果科
想問一下個流程係點
In過商科 表現一般都照收 0壓力
Year one offer ...

你本身報year幾?仲有咩科?

Yr3 商科 做咩?

點解佢會比year1 offer既?我報year3但佢叫我讀year2 最後比year2

Me too!!!!!

你咩科?有無交錢?

政政
有無人in咗Accounting? 想問會問咩咩 小妹4月7號in
In過商科 表現一般都照收 0壓力

有無tips
OU訓住覺IN都有OFFER啦
ou都要in
成個禮拜都未有回覆
有冇人有offer
Ou social science econ點睇,有冇巴絲讀過/in左?分享下
收左offer 留埋位,
Ching 有緣出年見
有無人in咗Accounting? 想問會問咩咩 小妹4月7號in

其中一part 要你抽張卡 入面有個英文字 講兩分鐘
有無人聽日in social studies?
我報左year3,但原來要讀 social science先可以報year3
如果係讀social work可唔可以頂硬上
我報左year3,但原來要讀 social science先可以報year3

Social work咪related social science囉
同埋唔得佢會問你year 2 offer要唔要

跟住一part gp discussion

Social work咪related social science囉

我都係
佢話我無讀過
問我要唔要讀year 2

我都係
佢話我無讀過

其實係咪hea in都已經入到

跟住一part gp discussion

張卡既字係咩topic 謝巴打
如果poly-speed marketing ,OU global marketing ,BU CIE Marketing ,恆管 marketing 應該點排

我都係
佢話我無讀過

其實係咪hea in都已經入到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞