OU nonjupas interview

438 回覆
12 Like 8 Dislike

絲打你諗住點?

照讀啊 無其他offer

等下年再報又唔得咪又推遲一年

我就係人版
所以唔好對一年後ff太多

絲打你已經有啦
屌佢琴日打黎問我拎transcript
會唔會冇offer架我

咩科
你in個陣有無捭正本佢睇啊?
我上年無捭正本佢睇都係後來去多次ou捭佢check之後就有offer

btw唔好ff太多係指我一年後都只係得ou

原來巴打係同路人,都係上年有報
BTW佢琴日都有叫我upload多次transcript,不過係我up柒

咁可能佢派左year1先
祝巴打有高過year1 offer

我就係人版

絲打你已經有啦
會唔會冇offer架我

咩科
我上年無捭正本佢睇都係後來去多次ou捭佢check之後就有offer

原來巴打係同路人,都係上年有報
BTW佢琴日都有叫我upload多次transcript,不過係我up柒

咁可能佢派左year1先
祝巴打有高過year1 offer

有冇巴打有yr2/3 offer

其實有無人收到year1以外嫁

絲打你諗住點?

我就係人版

絲打你已經有啦
會唔會冇offer架我

咩科

adv呀 我都係31號in咗 佢叫我拎正本upload 翻上去
屌adv收到year1 都唔知要唔要好

仲未收到offer in左adv

幾時in啊 我31in琴日先有

我都係31in ,上年有offer但冇accept,係咪報應

想問accept完,佢幾時先會叫你交留位費?因為我係佢個網禁完accept,佢只係話收到我選擇,佢係未會之後寄信過黎?

上年有信 約收信後7日內就dead
基本係焗你淆無offer都要捭

如果遲交留位費仲會唔會有可能收
成幾萬蚊一黎即時冇咁多二黎想睇定D先

我都係31in ,上年有offer但冇accept,係咪報應

想問accept完,佢幾時先會叫你交留位費?因為我係佢個網禁完accept,佢只係話收到我選擇,佢係未會之後寄信過黎?

你咩科?留位費要幾萬蚊?
Ou咪撚讀啦
有year3 offer

你咩科?留位費要幾萬蚊?

應該連埋第一期學費
淨係send左個email 黎話yr3 轉去yr2 問你接唔接受
有無機有offer
今日去左攞信
再召喚下
有無人收到adv 非year1 offer
好似無見有人收到yr2/3 開始覺得係派左我呢d yr1嘅先 好想要year3
想問呢類program 可唔可以申請持續進修基金
今日收到電影設計Year1 offer 唔知要唔要好
Interview 完 大約幾耐有offer

兩星期?

我就係幾日

Thanks 我未有但補交資料都有一星期左右
想問下有無話一年最多take幾多credit? 可唔可以take多d早d畢業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞