[惠賢雅集]蔡惠賢 Duckie Choy 正式推出新專輯 0607出道粗卡!(8)

1001 回覆
43 Like 9 Dislike
大把叻人移唔到民 Duckie DSE 3分走得去邊?
反正re唔report你 都係繼續睇你柒
對我就無咩損失既
我更加想你有番個ac如果唔係點派糖比禾地連登妹啫
佢話佢老姐咁有錢 又有老母養住佢追星 有錢就得架啦 佢係弱智都移到民
追星追到個腦都壞埋 雖則你本身都冇 逃犯條例只會令其他國家取消免簽 睇idol?發夢啦 順便講一句唔好以為事不關己先得㗎on9 洗頭艇送中你都會有份㗎 趁地淋啦 蔡惠賢
依家好諗定移民去你家姐度定去韓國做私生跟尾狗啦
大把叻人移唔到民 Duckie DSE 3分走得去邊?
佢話佢家姐咁有錢 又有老母養住佢追星 有錢就得架啦 佢係弱智都移到民
我就放長雙眼睇下Duckie點同人溝通同生活
禾鴨仲識寫文比ig get help證明禾鴨英文流極都仲識投訴 死唔去死唔去
人地嘔心瀝血咁用google translate gen出嚟咋 複雜啲conversation都er er er

就係因為呢d 人香港先食曬屎
same
蔡惠賢第日條例通咗 你爆閘飛韓國外國追私同去韓國讀大學發展應該通通都實現唔到衰啲嘅話中国禁韓令即刻捉你返去勞改都仲得
4年時間?4日之後你可能以後都唔洗見黃旼炫
好唔開心 依家已經搞成咁 以後真係過咗點算....
[member]你要明白呢個世界上就係有唔同嘅人
接唔接受就係另一回事/member]
777漠視103萬人民意一意孤行 好撚驚條例通過香港會收皮
真係害緊香港下一代 佢都就黎入棺材 想求個臨老幾年舒舒服服過世 但就咁樣賣港 仲哀過689個5千萬同曾蔭權貪污

蔡惠賢你知唔知香港發生緊乜撚野事呀?
大家知唔知星期三11am 二讀+三讀(如二讀通過)
死柒婆
條八婆當一百零三萬人係流嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞