大陸女人的一生

258 回覆
6613 Like 22 Dislike
Lm
保持中立 不了
唔係講笑 琴晚屌完個廢老今日先寫呢篇野
有乜聽日一齊出黎見面再講
小紅的女兒外國大學畢業後來港選美,成功得到季軍,不久與身家擁有30億的富商發展「爺孫戀」,更一年後宣佈結婚,邁進了闊太的行列。

八個月後,宣佈離婚,並分得10億身家。離開了30億身家富商後順利與身家200億富商拍拖,半年後宣布再婚,從此過著超級濶太生活,出入私人飛機遊艇........
齊陰mk妹淨係可以同窮撚mk仔啪啪啪
如果同毒男的一生共享世界觀
好耐之前有一條寄生蟲叫A 佢出生係條臭坑渠
同好多同族一樣 佢好可能成世蟲都係要生活係呢個地方
日日得垃圾食仲要同其他蟲爭 又日曬雨淋

有d正能量既蟲蟲都好想逃離呢度 出去睇下呢個世界
但要正正經經努力爬上地面既世界談何容易?

有日阿A係坑渠見到隻螺 於是阿A就諗到個方法 佢寄生係隻螺身上 吸佢既營養住係佢身上

有日隻螺爬左出河溪 第一次見到出面世界既A覺得所有野都好新奇 所有野都好過以前果條臭渠

同時a都發現,世界上有比螺更好既宿主

呢個時候,隻螺已經比a吸到就乾,係a眼中已經冇用
於是佢又搵左隻青蛙黎寄生

於是佢又上左陸地 如似類推 又吸死左隻青蛙
然後又搵左隻野狗...等等...

最後佢搵左個人類
人類日日食好野比營養阿A 又係大城市住
阿A覺得人生好滿足
睇番以前努力爬出地面既同伴 到宜家先爬到溪口
阿A忍唔住指住佢地黎笑9
呢樣得想講
自己google下世界66位女億萬富豪
有60個都係咁樣致富
幾好笑
不過乜撚野叫廣西市???

你應該想指69?
重男輕女-->女少--->物以罕為貴--->女價值增加
大陸人個個都唔想做蝕底個個 搞到咁
誠實豆沙包
本身打另一個地方 但覺得太偏大家未必識改 刪少左個市字
係 聽日一齊出黎露個面
08年人均萬中咋
有得諗
夠寫實!或者寫屋村mk妹
窮鬼就係 鬼叫自己冇本事咩
咩人就群咩人啦
但聽日6月8號喎
Ching 要Share比啲廢老睇
計錯數啊
廢老撚識字
屌 未訓醒
Elizabeth holmes 女企業家

靠吹水 做老千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞